Szerintetek jó ötlet úgy járni csecsemő és kisgyermeknevelő szakra, hogy inkább csak azért vagyok ott, mert csak oda volt elég a pontszámom, mint azért, mert annyira rajonganék a gyerekekért?
Nem azt mondom,hogy nem szeretem őket,de nem vagyok az a tipikus gondozónő ,nem vagyok olyan talpraesett ,nem tudnék mindent alá rendelni a gyerekeknek.Nem tudom mit csináljak,nem akarom elcseszni az életemet,húzni az időmet..:/ A kereseti lehetőségről nem is beszélve.:S Nem hiszem,hogy ebből megtudnék élni.Nem akarok gondosznak sem tűnni ,hogy mennyire nem szeretem a gyerekeket,meg tényleg nekik sem akarnék ártani,ha oda kerülnék,hogy velük fogalkozzam ,mert gondolom,ezt a gyerekek meg érzik.Mondjuk úgy,hogy tipikusan az vagyok ,aki azért került erre a szakra,mert jobb nem volt,és gondoltam,a gyerekek mégiscsak aranyosak.
köszi előre is!
Szia!
Nagyon köszönöm,hogy írtál! :)
Igen,pontosan ezek a gondok/kérdések,amiket te is említettél.
Az a gond velem,hogy nagyon kevés dolog érdekel,inkább talán a művészetek felé húzok,de abból meg félek,hogy nem élnék meg,még ennyire sem... :/ Igen,valószínűleg még próbálkoznom kellene egy darabug,meg kitartanom,mert sajnos,már több sulit is feladtam,ami nagyon nem jó,tudom. Csak valahogy folyton az van bennem,hog túl rövid az élet ahhoz,hogy olyasmit tanuljak,amivel nem akarok foglalkozni ,vagy Uram bocsá,még rajongok is érte,mert az az álmom,hogy az legyen a munkám,amit szeretek,de ezzel nyilván nem mondok újat,és mindenki így érez.Hát köszönöm azért,amúgy segítettél ,de tényleg,meg kedves tőled,hogy fogalkoztál a problémámmal,jól esik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!