Baj ha nem vagyok oda a gyerekekért? 26/l
Nem baj, nem kell mindenkinek gyerekmániásnak lenni. Az pedig hülyeség hogy a sajátodat szeretnéd, ezt csak azok képzelik így akik szeretik a gyerekeket. De neked nem lenne másabb a saját gyereked, ugyanúgy idegesítene a nyávogása meg cukiskodása. Max jobban elviselnéd, mert muszáj lenne elviselni.
Szóval semmi gond azzal ha valaki nem szereti a gyerekeket, csak akkor ne legyen gyereke, mert annak nem lenne valami jó élete mellette.
Miért lenne baj?
Én sem vagyok oda értük.
29/N
Itt a baj, máris lepontoztak, amiért megírtam az igazat. :-DDDDDDDDDDDDD
Akkor sem baj, tedd azt, amit te szeretnél.
Nem, tényleg nem vagy rossz ember. Mint írtad, hogy felháborít, ahogy bánnak a gyerekekkel. Én sem vagyok oda értük, mégis szétrobban a fejem, ha látom, hogy durváskodnak velük, mert elfogyott a türelmük. Én sosem felejtem el, hogy az általános iskolai tanárnőm sosem volt kedves hozzánk. Volt, hogy rángatta a karunkat vagy üvöltözött velünk. Szerencsére, egyikünk sem lett traumás.
A legjobban azt utálom, ha a szülők nem nevelik meg a gyereküket, mindent megengednek neki, mondván, hogy attól sérül a lelkük, ha mindenben megakadályozzák. Ez hülyeség!
Az unokatesóm gyerekei sincsenek megnevelve és elég sok a probléma velük. Folyton visítoznak, az anyjuk agyára mennek, ilyenkor telefonál valamelyik rokonnak, hogy vigye innen őket, mert nem bír velük. Csakhogy a mi családunkban senki nem szereti ezeket a vásott kölköket. Sokszor szokták mondani az unokabátyám feleségének, hogy minek szülte őket?
"Érdekelne milyenek a formáid és méreteid.
Benne lennél képcserében?😀
24f"
Nem, és egyáltalán nem értem, hogy ez hogyan következik az itt adott válaszomból??
Nem vagyok vásári majom, már ne is haragudj!
Igen baj. Igen rossz emberek vagytok. Nem normális, se társadalmilag, se természetügyileg, és ezt te is tudod, a párod is tudja. Keresed a mentséget, az önigazolást, hogy jól van ez így, pedig nincs. A természetben az arra alkalmatlan egyedek kihullanak, eképpen az emberi társadalmakból is kihallanak az egészségtelen életvitelű, gondolkodású egyedek, és nem örökítik át azt.
Ezektől függetlenül kívánok boldog életet, akár gyerek nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!