Milyenek a nagyáruházakban kapható "noname" autós gyerekülések? "Csak" 2. ülésnek, tartaléknek kellene a mamáék kocsijába, ha esetleg nekik kell a gyerekekért menni, itt helyben a faluban.
Nézd hiába nem lesz sokat használva, vagy csak rövid távra, nem tudhatod hogy nem lesz e pont ott akkor valami ami miatt kéne egy jobb ülés. A baleset nem táv függő, hogy csak ott a faluba és akkor nem lehet baj.
Szerintem inkább egy használt ami nagyon nagyon szép állapotban van, de jó márkás, a törésztesztje legyen szintén jó, mint egy gagyira bízni a gyerek életét.
Amúgy nem tudom honnan lehet megállapítani, hogy volt-e baleset az adott használt gyerekülésnél, de szeritnem ha átvételkor leszeded a huzatot és jól átnézed. Bár elvileg 5 évig garantálja gyártó, hogy jó az ülés, valahol olvastam, talán a besafe oldalán.
Én meg azt mondom, hogy szerintem csak olyan üléseket engednek forgalmazni Magyarországon, ami megfelel egy bizonyos szabványnak. Tehát annyira szar nem lehet.
És mivel egy csúcsszuper használt ülésről nem tudhatod, hogy volt-e balesetes, ezért nem tudni, biztonságos-e.
Viszont egy új "noname" ülés biztosan jó, mert új.
Nyugodtan vedd meg a Naniát, rengetegen használják.
Tessék, ha a Tescoban veszem szar, de ha a Brendonban, akkor már jó???
Senki nem mondta, hogy a Brendonban nincsenek alsó kategóriàs ülések. Itt igy összefoglaló ADAC teszt táblázat:
A legtöbb nania hiányos értékelést kapott, a jobbak elégséges értékelésig jutottak és csak egyetlen kapott megfelelőt. Ez számomra azt jelenti hogy inkább egy jó minőségű sérülésmentes használt, mint egy új aminek vacak a töréstesztje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!