Én látom ezt rosszul? Hányan hiszik ezt el?
Ugye az az ominózus repülő ,,baleset"...
A média azt akarja nekünk beadni, hogy a 2. pilóta szándékosan vezette az Alpoknak, mert nem látott jól, depressziós és homokos is volt. Mindeközben jó anyagi helyzetben volt, családja is alakult.
Az ilyen esetekben az a szokás, hogy egy ideig titkolják, nehezen adják ki az infókat, most meg csak úgy egyre jobban derülnek a másodpilóta szennyes kis titkai és a fekete dobozok tartalmát is szinte azonnal a világ megtudta. Még egy állítólagos videó felvétel is volt amit természetesen eladtak a sajtónak, de ott is vannak részletek amik hagynak kivetni valót...
Én látom ezt rosszul vagy ez az egész tényleg bűzlik?
Külföldi forrásból olvastam, hogy a NATO akkor hadgyakorlatozott egy új lézerfegyverrel, ami elméletileg lecsap minden elektronikát.
Akinek ez nem mérvadó (Mert az Indexen nem is fognak ilyenről írni), az nézzen utána googleba.
Én úgy tudom, hogy a felvétel nem volt valódi. Több helyen is ezt írták.
Egyébként én minden hírt fenntartásokkal kezelek, amit lead a sajtó. Más forrásokat is keresek, amik nem épen a fősodrú média szájízére írnak. A fontos híreket ebből próbálom leszűrni. A nyelvhasználattal is sokat lehet ferdíteni, arra is érdemes figyelni. De azért alapból a tényszerű közlések igazak.
Tipikus birkák...
Orbán meg a többi fideszes politikus is azt mondja, hogy Magyarország jobban teljesít. Akkor azzal miért nem értenek egyet? A parlament tagja közülük bárki is.
Azok tartják ezeket a lehetőségeket összeesküvés elméletnek akik képtelenek a dolgok mélyére látni.
Persze, ha a gép csak simán meghibásodott és lezuhant volna, azt teljesen bekajálnák az emberek, sőt még fel is ülnének a következő Germanwings járatra.
Nem nem, szépen összeraktak egy történetet, amit az itteni válaszolókból kiindulva teljesen el is hittek az emberek.
Olyan nehéz találni a világban 3 embert aki egy halott hozzátartozójának vallja magát.
A következő hír az lesz, hogy: "Kiderült, a pilóta titokban iszlám hitvallású volt."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!