Rosszul voltam délelőtt*. Félek, hogy azt hiszik az osztálytársaim, hogy részeg voltam (:D), pedig nem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Idegrendszeri problémám van. Néha megesik, hogy nem jut elég vér a kezembe, aztán a lábamba, így nem tudom normálisan használni a végtagjaimat, plusz rátett egy lapáttal, hogy a beszélni sem tudtam rendesen, ráadásul hánytam is. A lépcsőn sem tudtam rendesen felmenni.2010. nov. 12. 12:51
1/5 anonim válasza:
Szerintem pánikrohamod volt.Kezelnek? Frontok jönnek-mennek! Én is tegnap óta piszok rosszul érzem magamat. Az idegi problémákkal küzdők,nagyon frontérzékenyek. Jobbulást. Irány a doki!
2/5 A kérdező kommentje:
Gyógyszert szedek rá, de szerencsére egyre kevesebbszer vagyok rosszul.
2010. nov. 12. 12:58
3/5 Dr. Dav válasza:
Pontosan milyen idegrendszeri betegséged van?
4/5 A kérdező kommentje:
Az orvostól kapott papíromra csak annyi van írva.
2010. nov. 12. 21:45
5/5 Dr. Dav válasza:
Mennyi?
Diagnosis:...........
Milyen orvosnál voltál? Azért jó lenne, ha tudnád, hogy mi a betegséged (ha van és nem kamuzol, bár ezt nem feltételezem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!