A szuleim nem hiszik el hogy baj van tegnap elestem es nyakamra estem azota nagyon rosszul vagyok mit csinaljak?
Tegnap a nyakamra estem este roppant is. Nincs eltorve nagyon faj
most vettem sre hogy teljesen el van zsibbadva az alkapcsom alatt ott az a bor. Hanyingerem van meg neha szedulok. Anyanak mondom hoy mi van es konyoegok neki hogy induljunk orvoshoz de mivel pabikbeteg vagyok azt hiszi meg csak wgy ilyen hiszti ahogy o hivja de komolyan mondom hogy nem. Ez most teljesen mas. Most mit csinaljak ki is nevetett..felek hogy valami nagy baj van tenyleg
Elmegyek holnap suli utan orvoshoz
De mi tortenhetet? Lehet nagy baj?
Holnap nincs is suli.
Lehet, hogy agyrázkódásod van. Inkább kérj meg valakit, hogy kísérjen el, vagy ha holnap is rosszul vagy, akkor talán anyukád is elhiszi, hogy nem pánik. (Hogy tudtál a nyakadra esni?) De arra legyél felkészülve, hogy órákig, akár 4-5 órát is kell majd sorban ülni, először, hogy bejuss, utána a röntgennél, utána az eredménnyel vissza. Komoly baj biztos nincs, akkor nem tudnál mozogni.
A legkozelebbi baleseti nagyon messze van
Anyam nem vesz komolyan szoval meg bevinni se vinne be mentot meg ha hivom is anyam akkor vagy kinrvet vagy elkezd velem kiabalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!