Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » A szuleim nem hiszik el hogy...

A szuleim nem hiszik el hogy baj van tegnap elestem es nyakamra estem azota nagyon rosszul vagyok mit csinaljak?

Figyelt kérdés

Tegnap a nyakamra estem este roppant is. Nincs eltorve nagyon faj

most vettem sre hogy teljesen el van zsibbadva az alkapcsom alatt ott az a bor. Hanyingerem van meg neha szedulok. Anyanak mondom hoy mi van es konyoegok neki hogy induljunk orvoshoz de mivel pabikbeteg vagyok azt hiszi meg csak wgy ilyen hiszti ahogy o hivja de komolyan mondom hogy nem. Ez most teljesen mas. Most mit csinaljak ki is nevetett..felek hogy valami nagy baj van tenyleg

2014. jún. 15. 16:20
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Menj el orvoshoz nélküle.
2014. jún. 15. 16:27
 2/19 anonim ***** válasza:
Egyetértek, MINDENKÉPP menj el orvoshoz. Lehet, hogy nincs nagy baj, de egy röntgent megérdemel a dolog.
2014. jún. 15. 16:29
 3/19 anonim ***** válasza:
Egyedül esetleg nem tudsz elmenni orvoshoz?
2014. jún. 15. 16:29
 4/19 A kérdező kommentje:
Holnao ha az Orsre elmegyek akkor oda a balesetire menjek az jo?
2014. jún. 15. 16:30
 5/19 A kérdező kommentje:

Elmegyek holnap suli utan orvoshoz

De mi tortenhetet? Lehet nagy baj?

2014. jún. 15. 16:31
 6/19 anonim ***** válasza:
Akár el is törhetett valamelyik csigolyád, különösen a zsibbadással együtt érdekes ez a kérdés. Én az ügyeletre mennék, most azonnal, nem suli után.
2014. jún. 15. 16:35
 7/19 anonim ***** válasza:
A Balesetibe vigyenek be a szüleid! Minden nyak és fejsérülést komolyan kell venni. Amikor én is egy hét után bementem, mert súlyosabb problémáim lettek, mint amikor történt az esés, akkor leszúrtak a kórházban, hogy miért nem mentem előbb. Lehet idegsérülés, vagy csigolyasérülés, plusz agyrázkódás is.
2014. jún. 15. 16:37
 8/19 anonim ***** válasza:
Szerintem se várj holnapig,menj el az ügyeletre.
2014. jún. 15. 16:38
 9/19 anonim ***** válasza:

Holnap nincs is suli.

Lehet, hogy agyrázkódásod van. Inkább kérj meg valakit, hogy kísérjen el, vagy ha holnap is rosszul vagy, akkor talán anyukád is elhiszi, hogy nem pánik. (Hogy tudtál a nyakadra esni?) De arra legyél felkészülve, hogy órákig, akár 4-5 órát is kell majd sorban ülni, először, hogy bejuss, utána a röntgennél, utána az eredménnyel vissza. Komoly baj biztos nincs, akkor nem tudnál mozogni.

2014. jún. 15. 16:39
 10/19 A kérdező kommentje:

A legkozelebbi baleseti nagyon messze van

Anyam nem vesz komolyan szoval meg bevinni se vinne be mentot meg ha hivom is anyam akkor vagy kinrvet vagy elkezd velem kiabalni

2014. jún. 15. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!