A szuleim nem hiszik el hogy baj van tegnap elestem es nyakamra estem azota nagyon rosszul vagyok mit csinaljak?
Tegnap a nyakamra estem este roppant is. Nincs eltorve nagyon faj
most vettem sre hogy teljesen el van zsibbadva az alkapcsom alatt ott az a bor. Hanyingerem van meg neha szedulok. Anyanak mondom hoy mi van es konyoegok neki hogy induljunk orvoshoz de mivel pabikbeteg vagyok azt hiszi meg csak wgy ilyen hiszti ahogy o hivja de komolyan mondom hogy nem. Ez most teljesen mas. Most mit csinaljak ki is nevetett..felek hogy valami nagy baj van tenyleg
"Nagyon messze van"?
Drága gyermek, fogd az utvonalterv.hu-t, nézd meg, hogy melyik buszokra kell felülnöd, és menj. Nem hiszem, hogy annyira kisgyerek lennél már, hogy anyukád kelljen ahhoz, hogy elmenj a balesetire... (Hány éves vagy?)
Nem holnap mész, hanem most, akkor a szüleid nélkül.
Minden nyaksérülést komolyan kell venni és minél előbb orvosnak kell ellátnia. Ugye nem szeretnél esetleg lebénulni egész életedre?
nem akarlak ijesztgetni, remélhetőleg nem ilyen komoly, de azért ne bízd a véletlenre. A ma estét a baleseti ügyeleten fogod tölteni és kész, mással is megesett már.
Na sipirc, de azonnal!!!
Majd írd meg, mi lett, drukkolunk, hogy semmi komoly ne legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!