Mennyire gáz, ha 14 évesen GNR-t, Nirvana meg Linkin Parkot hallgatok?
Figyelt kérdés
Az osztálytársaim piszkálnak miatta, ōk a dubstepet szeretik, ezt nem sértésnek, de szerintem a turmixgépemnek jobb hangja van..2015. márc. 13. 14:35
11/14 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy a kérdést azért írtad ki, hogy válaszokat kapj arról, hogy "Végre valaki, akinek jó zenei ízlése van...stb".
Igen, szerintem gáz, mert nem (csak) azért hallgatod őket, mert tetszik, hanem azért, hogy menőnek nézzenek.
Hogy várod, hogy az osztálytársaid tolerálják a Te zenéd, ha Te ugyanúgy ócsárolod az Ő ízlésüket? Beképzelt kis liba vagy.
12/14 anonim válasza:
ne foglalkozz velük, én megértelek, ugyan így vagyok ezzel, és sz@rd le őket, majd rájönnek egyszer :)
13/14 anonim válasza:
Ne foglalkozz az osztálytársaiddal! Nem tudják, hogy mi a jó :)
14/14 anonim válasza:
csicska vagy
csak azért tetted fel a kérdést hogy majd a nagy rockerek bevédjenek
egyébként a kérdésre válaszolva igenis nagyon gáz, hogy guns n roses-t ÉS nirvana-t hallgatsz, mert amíg az utóbbbi ténylegesen a világ valaha volt egyik legjobb zenekara, addig a guns n roses NAGYON gáz :)))))
ez nem csak az én véleményem, hanem tény :))))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!