Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szeretnék egy Dr. Martens...

Szeretnék egy Dr. Martens bakancsot. Mert Már nagyon régóta metalt hallgatok. De ahogy hallom a skinhedek is ilyet hordanak fehér fuzővel nekem fekete lenne. De bevallom apukám nem magyar. Anyukám az így nem nagyon merem felvenni szerintetek?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 2. 16:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Soha nem értettem ezt a divatbirkaságot, attól még, hogy metált hallgatsz nem kéne azon feszengeni, hogy mami engedi-e a bakancsot...
2014. ápr. 2. 16:52
 2/5 anonim ***** válasza:

szerintem vegyél egy 10 sorosat az nem olyan feltűnő és ha hosszú a hajad látják hogy nem vagy skinhead.

Az erőszakos fajta cigók úgyis bele kötnek mindenbe és mindenkibe engem is náciztak már le a bakancs miatt pedig nekem semmi közöm hozzá.

Apád miatt meg szerintem ne aggódj ő biztos meg érti ha el mondod neki miért van rajtad.

Én is trash metalt,nu metalt ,metalcoret,hardcore punkot hallgatok de csak koncira szoktam felvenni néha bakancsot.

Én inkább bandás pólókkal mutatom az ilyen zene iránti rajongásom.

2014. ápr. 2. 17:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak nagyon szépen köszönöm!!!!! A NAGYLELKŰSÉGED!! NAGYON SOKAT SEGÍTETTÉL!! :)
2014. ápr. 2. 17:56
 4/5 A kérdező kommentje:
És igen hosszú a hajam.
2014. ápr. 2. 17:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó lesz a 10soros, nekem 1919-es és 1460-as van, én is fekete fűzővel hordom.
2014. ápr. 3. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!