Szerintetek gáz, hogy Nirvana-t hallgatok lány létemre?
Szerintem az a gáz, ha az ember nem vállalja fel hogy mit hallgat! Ki ítélhetne el bárkit is? főleg ha egy rengeteg ember által preferált és nem kis hírnévvel rendelkező banda zenéjét szereti.
Én 17/F létemre nagyon szeretem a Beatles-t, a Baetricét, a Bikinit, a Republikot, a HS7-et, a Queent, é még rengeteg olyan együttest/bandát, amit az én korosztályom nem igazán szeret. De a barátaim mind tudják ezt rólam és teljes mértékben tiszteletben tartják. Ha szereted a Nirvana-t akkor csakis az a gáz, ha ezt más nem tudja elfogadni!
Soha semmi ilyesmi nem gáz!
Azt hallgasd amit szeretsz!
Mindenkinek megvan a saját zenei ízlése, amit nem szabad szégyellni. Én pl. imádom Hayley Westenra dalait és a mulatós zenét, ugyanakkor legalább ennyire utálom a metalt és a hozzá hasonló többi kemény műfajt. Sajnos Hayley-t csak akkor van alkalmam hallgatni, ha nincs itthon senki, mert nem nagyon szeretik, és ezt én tiszteletben tartom. Amit még nagyon sajnálok az az, hogyha én játszom a hangszeremen Hayley dalait (kísérőautomatikás Roland EXR-5), nem tudom olyan szépen és hitelesen előadni, mint a mulatóst/csárdást.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!