A fiataloknál miért menő most a Radiohead/Nirvana/Arctic
Monkeys?
Figyelt kérdés
Nem mondanám divatzenének ezeket a bandákat, mégis mintha hangzatos lenne azt állítani, hogy szeretik őket.
2014. febr. 2. 20:01
1/9 anonim válasza:
A Nirvana eléggé "divat", a mások kettő annyira nem, bár az Arctic Monkeys a legutóbbi albummal már sokkal populárisabb és poposabb irányt vett, mint a korábbiakkal. Én 20 éves vagyok, a Radiohead és az Arctic Monkeys a kedvenc zenekaraim, de már 6-7 éve, egészen azóta, hogy elkezdtem igazán zenéket hallgatni. Nagyon kevés olyan emberrel találkozom akik szeretik, és nem csak azt az egy-két híres menő számot.
A mai fiatalok között sokkal menőbb a tuc-tuc meg a nyálpop zenék hallgatása.
2014. febr. 2. 20:27
2/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk az olyan bandás pólók viselésén, amikről gy számot sem tudnak, azután nem lepődöm meg olyannyira.
2014. febr. 2. 20:30
3/9 anonim válasza:
Szerintem is a legfelkapottabb a Nirvana. Hát nem tudom, személy szerint az Arctic Monkeys a kedvencem, de már évek óta! Sőt, mindig is ez a fajta zene tetszett...Viszont mikor sokan Nirvana, Ramones és Beatles na meg Rolling Stones-os pólókban mászkálnak, úgy, hogy talán egy számot sem tudnának tőlük mondani..attól falnak megyek.
Amit hallgatok azt nem menőzésből teszem. Az én környékemen inkább a fiatalok körében az elektronikus zene megy inkább meg a rap meg a mulatós -.-
Huszonéves vagyok...
2014. febr. 5. 21:19
4/9 anonim válasza:
Talán az is hozzájárulhat, hogy mostanság már igényesebb zenéket is sugároznak a rádióban, nem csak a mainstream popzenét (gondolok én a Petőfi adóra). Szerintem ez inkább örömteli, mint rossz tendencia, mivel 8-10 évvel ezelőtt még talán azt sem tudták, hogy létezik ilyen fajta zene, kivéve, akik tényleg figyelemmel kísérték és érdekelte őket.
2014. márc. 1. 00:54
5/9 anonim válasza:
Sajnos én azt veszem észre, hogy a korombeliek nem ezeket a bandákat kedvelik.. Nagyon örülnék ha többen hallgatnák, de alig ismerek ilyet :D 16/L
2014. márc. 2. 16:33
6/9 anonim válasza:
Hát valahogy én úgy vagyok vele, hogy inkább ne legyen népszerű, és járjak egyedül koncertekre, csak külföldön, minthogy 14 éves nedves bugyis kislányok sikítozzanak végig egy darab számot, amit ismernek, különben meg ott álldogáljanak hogy "úúú annyira menő, hogy itt vagyunk".
2014. márc. 2. 17:05
7/9 anonim válasza:
Most ez a divathullám van. Ennyi.
Így hozta a sors.
2014. júl. 5. 00:54
8/9 anonim válasza:
Nekem az Arctic Monkeys a kedvenc zenekarom. Ha megnézed a régi Alexet akkor láttál egy borzos hajú fiatal srácot aki koncertre egyszerű pólóban farmerben meg tornacsukában ment. Most megjelent az AM album és Alex ezzel meg is változott. Vagy beképzelt lett mert 19 évesen vált híressé ami nagyn fiatal és most 28 éves de már több mint tíz év turnézás áll a háta mögött. A másik verzió hogy az AM egy szerelemről szóló album és megváltoztatta a stílusát az énekes. A régi szimpatikus srác helyett feljön a színpadra egy két órás fodrászmunka által elkészített haj ing zakó öltönygatya meg ködvágó(a ködvágó a hegyes orrú cipő)és igazi macsónak néz ki. Ettől a lányok benedvesednek és szívesen meghallgatják a számaikat az új albumba ami tetszik is nekik mert direkt erre van írva de a sok kis hülye p*csát megkérdeznéd az előző albumaikból egy számot se tudnának. A Do i wanna know is olyan szám hogy mindenhol lejátszák ezerszer rongyossá hallgatja mindenki aztán elfelejtik. Nekem tetszik az új album de ez a stílusváltás és beképzeltség nem hiányzott..
2014. júl. 8. 12:11
9/9 anonim válasza:
#2 Hát figyelj nekem több olyan esetem is volt, hogy nagy Nirvana "rajongóktól" megkérdeztem mi a kedvenc száma, általában a Girls....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!