WTF! Ez meg miért van? Csak én vagyok így vele?
mert ostoba gyerek lehetsz,akit meghat az,hogy mit gondolnak róla mások,azért van ez.
amúgy sid vicius nagy forma volt,lehetett rajta röhögni.
Te, én nagyon szeretem a Sex Pistols-t, de Sid Vicious, mint példakép...
Az a baj, hogy egy buta kisgyerek vagy még, majd felnősz. Egyetlen ismerősöm sem szidja a kedvenc zenekaraimat, pedig egyik sem mai darab pár kivétellel. Erre a válasz pedig az, hogy agymosottak a társaid.
Nekem nem tudsz mit bizonyítani. Az írásképed és a gondolatszálaid mindent elárulnak rólad. Miért, hány éves vagy? 14?
Hülyeség ez a kérdés, mert egy értelmes ember leszarja, hogy a másik milyen zenét hallgat, és egy normális ember nem hallgat Justin Bieber-t vagy One Direction-t, de a nevüket legalább le tudja írni helyesen, ha már szóba hozza őket. Te mos komolyan mit csodálkozol azon, hogy a primitív korosztályodban a média és a társadalmi nevelés hatására kialakult tömegízlésük nem fogadja be az ilyen zenéket? Teljesen egyértelmű, hogy miért van ez, és ahhoz neked mi közöd van amúgy is, hogy a másik milyen zenét hallgat? Örülj neki, hogy Te normális zenét hallgatsz, törődj a saját dolgoddal. Jah, és az ilyeneknek ráadásul fogalmuk sincs arról, hogy mi az a Rolling Stones vagy Ramones, úgyhogy nem állnak le szidni őket...
De Te is bántóan ostoba vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!