Mi ez a nagy 20 ev felett mar legyen sajat penzed kulonben kussolj felfogas ezen az oldalon illetve itt a topicban?
Ti ennyi idosen mar doolgoztatok?!
Ha igen akkor lenne meg par kerdesem.
Diak munka vagy rendes?
Ha diak munka akkor milyen egyetemre jartal, es milyen szakra?
Ha rendes akkor mi a vegzettseged?
Ha nem dolgoztal akkor hozzad nem szol a kerdes ne vedd magadra.
De komolyan erdekelne mert eleg idegesito hogy itt allandoan az megy, ha 20 eves korodra mar nem dolgozol, es otthon elsz esetleg egyetem miatt, akkor egy 0, kitartott szar ember vagy es kussolj, szadat fogd be mert egy semmi vagy..
Takarodj dolgozni.
Miert kell ez a mentalitas? Legyszi ne toroljetek mert nem provokalasnak szanom csak egyszeruen nem ertem!
Magyarazzatok el legyszi es valaszoljatok a fenti kerdesre, hogy ti milyen okbol kifolyolag dolgoztatok ennyi idosen, es mit??
19-es! Először is értelmes ember olyanról nem alkot véleményt, amiről halvány dunsztja sincsen. Ismersz egy embert? Én meg ismerek 800at, kicsit több közöm van hozzá.
Másodszor, nem kell ahhoz sem magas végzettség, hogy tudjad, minden ember más. Most tuti újat mondtam neked, a hozzászólásod alapján legalábbis erre lehet következtetni. Mondok példát, hogy a hozzád hasonló egyszerű népek is megértsék. Lakótársam ugyanannyi tanulással mint én szín 5-ös tanuló. Én az átlag közepes vagyok, néha négyes. Minden embernek más a felfogó képessége ugyanis, lakótársam általában már órán megért mindent, otthon épp "csak" meg kell tanulnia, míg nekem sokszor órák telnek otthon, mire leesik a tantusz bonyolultabb dolgoknál. Havonta nagyjából egy alkalommal járunk el bulizni, ennyit talán megengedhetek magamnak, különben becsavarodnék. Vizsgaidőszakban sem buli, sem kocsma, sem barátnőzés. Semmi. De b*kker tudod, a hozzád hasonló taplók miatt menekülnek az orvosok az országból. Senki nem akar okoskodó parasztokat kezelni. A te fajtád az, aki a rendelőbe lépve megmondja mi baja van és mit kell vele csinálni, mert azt hiszi, hogy a gugli ismerete ehhez elég. Tudod mit? Gyere orvosira, végezd el és akkor járjon a szád! Egy ember után ezt kikövetkeztetni... Ismerek egy villamosmérnököt. Olyan bunkó, hogy üti el magát. Akkor az összes villamosmérnök az?
Jelenleg munkakereső 20 éves vagyok.
Volt diákmunkám,Szfvári Hervis.
Mivel egyetemre jelentkeztem,nem nappalira megyek,levelezek,mert nappali tagozaton sem olyan diák,sem olyan rendes munkát nem tudnék végezni,amiért kapnék annyi pénzt,hogy eltartsam magam.Nem tudok két helyen lenni egyszerre.
Végzettségem eddig egy sima gimnáziumi érettségi.
Azért kezdek el dolgozni mert párommal szeretnék összeköltözni,szüleimmel nem jó a kapcsolatom,otthon nincs maradásom.
Illetve szeretnék önállóan rendelkezni a "vagyonom" felett,amit én szerzek,abba nem szeretem ha beleszólnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!