Szerintetek velem van, az én gondolkodásommal van baj? 17/L (lent)
Azt elhiszem, hogy az életéről lenne szó, de a boldogságáról..? az majd a vallatásnál derül ki!
Ami a dolgot illeti, a kedves anyuka azért megkérdezhetné, mit is szólsz hozzá.
sajnos nagyon sok no annyira kapaszkodik a pasijaba hogy par het honap utan osszebatyuzik vele.
Szerintem sem okos dolog hiszen szamara is idegen ember.
Jobb egy ket evet varni az osszekoltozesssel.
Addig aludjanak egymasnal toltsenek sok idot ismerkedessel igy neked is lehetoseged nyilik megismerni a ferfit.
Sajnos sok rossz tortenet van ,,uj apuka,, es nevelt lany cimmel en nem tennem ki a gyerekem ennek a veszelynek
A normális sorrend: először anyukád melegedjen össze vele (úgy tűnik, ez megtörtént), aztán a férfi veled találkozzon sokszor, és ha köztetek is megvan a normális viszony, akkor kerülhet szóba az összeköltözés. Addig nem.
És ha te nem tudsz kijönni azzal a férfival, akkor egy normális anya nem költözik össze vele.
Amúgy, ha a férfi helyében lennék, azt mondanám anyukádnak: nemsokára kirepül a lányod a családi fészekből. Ezt kivárom, utána lakjunk kettesben. Nekem megérne egy kis várakozást, hogy utána kevesebb konfliktus legyen.
Nekem is tetszene férfiként, ha nem csak anyuka, hanem a 17 éves bakfis lánya is monden nap előttem öltözne-vetkőzne...
Én meggondolnám, hogy mikor engedek be egy idegen férfit két védtelen nő lakásába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!