Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Titeket is bepróbáltak így a...

Titeket is bepróbáltak így a c*g*nyok?

Figyelt kérdés

2 eset is volt. Az egyik, leültem az Örsön az Árkád előtt (Budapest) a villamosmegállóban egy c*g*ny mellé. Egyszer csak a c*g*ny alámhajol és úgy tesz, mintha találna valamit (ami persze végig a kezében lehetett), speciál ez egy gyűrű volt. Nézegeti és megszólít, hogy elvesztettem a gyűrűmet. Mire mondom, hogy nem az enyém. Erre azt kérdezi: Akkor tuti nem kell? Mire végre kiderül, hogy nem az enyém, elmegy a gyűrűvel. Ugyanez az eset a 151-es buszon is megtörtént, ott viszont már a társait is láttam, akikkel összebiccentettek, hogy kezdődhet a "buli"!

Kérdés: Van olyan hülye, aki erre azt mondaná, hogy az övé a gyűrű? Ha így tenne, miért jó az a c*g*nyoknak? Utána pénzt követelnének és elvennék a gyűrűt?

2015. jan. 29. 13:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Be hát, mindenkivel előfordul!

Amint a közeledbe jön egy cigány, az összes értékeden rajta kell tartanod a szemed és eltűnni előle ahogy csak lehet, ez alap.

2015. jan. 29. 13:58
 12/19 A kérdező kommentje:
10-es, nem kell a süket duma, nem ez volt a kérdés!
2015. jan. 29. 14:12
 13/19 anonim ***** válasza:
73%

10-es ugye nem vagy fehér? Persze fehér ember is lehet tolvaj, mégis életem során a 3 lopást amit élőben láttam nem fehérek követték el, érdekes.

Egyébként meg ismerek becsületest közöttük is csak 100-ból 1 az arány és ki is közösítitek ha egy roma becsületes..

2015. jan. 29. 14:30
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Velem ugyanezt Párizsban a lámpánál állva csinálta meg egy cigány nő.

Mellém állt, lehajolt, "felkapott" egy "arany"gyűrűt és tukmálta, h ez a zenyém. Mondtam neki, hogy nincs gyűrűm nem az enyém. De csak nyomkodta oda én meg ellöktem a kezét erre belenyomta a pulcsim zsebébe. Én meg kidobtam az út közepére, és mérgemben az összes válogatott cifra magyar szitkot ami eszembe jutott, rázúdítottam, vörös fejjel. Úgy takarodott el ahogy csak bírt.

Igazából "folytatása" nem lett és sokáig gondolkodtam, hogy mi lett volna a folytatás, ha elfogadom, de én is arra tippelek, hogy előugrik pár kancigány és megvádol azzal, hogy megloptad az asszonyt, nálad van a gyűrűje... Vagy pénzt kér érte. Vagy nem tudom.

Mindenesetre egy ismerősöm mielőtt Párizsba mentem, arra készített fel, hogy a franciáknak nagyon idegen a magyar, és "félnek" tőle, ha a magyar szitkokat ordítod. Neki is többször bejött fiatal nőként, meg nekem is a fenti történetben...

2015. jan. 29. 16:14
 15/19 anonim válasza:
100%
Egy barátommal játszotta el egy afro srác. A hülye oda adta a mobilját a gyűrűért. Majd boldogan bevitte a zaciba és mondták, hogy semmit nem ér.
2015. jan. 29. 16:45
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Ősrégi trükk, de én sem tudtam mi lesz a vége, amíg egyszer ki nem próbáltam szándékosan.

Először utalt rá, hogy adhatnék neki valamit, mert becsületesen visszaadta. Természetesen elküldtem vissza az anyjába. Pár percre rá megjelentek a "dezsvírek", akik

itt veszítették el a gyűrűt és rajtam keresték. Át akarták kutatni a zsebeim és a táskám. Gondolom a pénztárcám sem maradt volt ki, biztos ami biztos alapon.

Sok választásom nem volt, kinyitottam a táskám, és elkezdtem kipakolni. Véletlenül pont a viperát húztam ki elsőként, amit hamar ki is csaptam, hogy lássák nincs a végén...:D Onnantól kezdve annyira nem érdekelte őket a gyűrű és elmentek.

2015. jan. 29. 17:07
 17/19 anonim ***** válasza:
38%

10-es vagyok, fehér, kárpátaljai magyar nő, de már évek itt élek, itthon Magyarországon. Odaát Ukrajnában több a jólöltözött bűnöző, fehérek mind. Én tőlük jobban féltem mindig is, mint a cigányoktól. Megtanúltam: a bűnnek nincs szine. Menjetek át, éljetek ott kicsit, megértitek.

Mindegy, tényleg nem vág ide. Módosítom a kérdésedre a válaszomat: nem, én még cigánnyal nem jártam így, mert fehér volt, magyarul beszélt, Kisvárdán történt.

2015. jan. 29. 17:19
 18/19 A kérdező kommentje:

A jólöltözött bűnöző az egy más kategória, mint a szutykos c*g*ny bűnözők. Ha a népek arányában nézzük, a c*g*nyoknál több a bűnöző. De senki nem mondta, hogy más népeknél nincsen bűnözés. Csak k**vára nem értem, hogy ez megint hogy jön ide?

Ha a rendőrségen bejelentem, hogy ellopta egy c*gány a pénztárcámat, hozzá kell tennem, hogy "elnézést biztos úr, a többi népnél is vannak tolvajok, bocsánat, hogy segítettem a nyomozást azzal, hogy megneveztem a tolvaj etnikumát, lehetett volna ugyanúgy fehér is az elkövető"

Hagyjuk már ezt abba.

2015. jan. 30. 08:51
 19/19 anonim ***** válasza:
Ez valami zsebelési módszer nem szabad szoba állni ilyen emberekkel
2015. ápr. 10. 16:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!