Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tizenévesek ti kb mennyi...

Tizenévesek ti kb mennyi zsebpénzt kaptok? Mennyit költötök el egy hónapban? Sztetek én sokat költök el?

Figyelt kérdés

Egy másik kérdés kapcsán jött fel a dolog mert oltanak h miért nem elég annyi pénz de igazából nem költök semmi extrára.

teló kb 10000 egy hónapban

akkor napközben ha bemegyünk kajálni vhova vagy csak veszek egy energiaitalt vagy vmi az kb naponta 1000, az 30000 egy hónapban

kb 4 buli egy hónapban az 20000

cigi 2 naponta 1 doboz 15000

meg ha veszek vmi ruhát stb az kb 10000

ez összesen 85000 pedig nem költök semmi extrára... és még a bérlet stb nincs is benne.

Sztetek ez így sok h látjátok h mire megy el? Nem veszek semmi luxus cuccot meg ilyesmi.

Ti kb mennyit költötök el egy hónapban (olyanok válasza érdekel akik még szülőkkel élnek)?

18 F

2015. jan. 3. 16:09
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Csatlakozom a 26-os válaszolóhoz. Nem baj, ha ennyit költesz, csak légy tisztában vele, hogy ez luxus mennyiségű pénz. 90 000 Ft-ra becsülted a költésedet, plusz amit nem számoltál: a rezsi, gyógyszer, közlekedés. Legyen kb 120. Na most a pályakezdő, két diplomás, két nyelvvizsgás ismerősöm keres a Soproni Önkormányzatnál nettó 108 ezer forintot. Ha nem lenne férjnél, ebből kellene megoldania mindent. Ráadásul ezért a pici pénzért ő széttanulta az agyát, és dolgozik mint az állat, te viszont semmit sem teszel érte.

Jól kiszúrtak veled a szüleid, hogy nem tanítgattak, hogyan bánj a pénzzel, és hogy az nem a fán terem.

Igazuk van az oltogatóknak: semmi jogod sincsen sírni, hogy kevés pénzed van. Mert nagyon jól élsz.

2015. jan. 3. 20:13
 32/37 anonim ***** válasza:
Nálunk nincs ilyen zsebpénz dolog, a suliban kajálok a menzán, azt havonta egyszer befizetem, alapból meg ha kell valamire (mozi, könyvet, ruhát akarok venni stb.), akkor kérek, és anyum ad. 14L
2015. jan. 3. 21:54
 33/37 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon sokat költesz és szórod a pénzt. Nem tudom meg a kérdésedből hogy kik oltanak téged, de igazuk van! Sokan nem engedhetik meg maguknak a 10.000 fto-os telefonszámlát ( nem értem hogy beszélsz ennyit, mivel az apám, aki vállalkozó, neki ennyi a havi telefonszámlája ), a havi 4 buli??? te úristen... Remélem, hogy nem a szüleid adnak neked ennyi pénzt, mert ez brutál sok, biztos gazdagok vagytok, de ha saját magadnak fizeted ezeket, akkor is brutál sok ez, és pazarló vagy. Gondolj arra, hogy mi lenne, ha esetleg valamelyik felmenőd elveszítené a munkáját, vagy leégne a házatok, ellopnák az egyetlen kocsitokat, stb.. akkor szegény szüleidnek sok pénzt elő kell teremtenie, holott lehet lenne spórolt pénzük, csak neked adják, amit te BAROMSÁGOKRA költesz. A buli, a cigi, a sok telefonszámla nem luxus cikk!!!!!!!! Ha ezt a szüleidtől kapod, akkor nagyon elkényeztetett vagy! És ez nem menő, se nem vonzó a nők számára.

Egy 21 éves jó csaj!!!

2015. jan. 3. 21:58
 34/37 anonim ***** válasza:

Ja, előző vagyok.

18 évesen iskolai napokban 200-300 ft-ot kaptam hogy vegyek valami kaját a suliban, plusz otthonról vittem szendvicset. Ezen kívül ha kellett pénz ruhára, telefonkártyára, stb. akkor szóltam és adtak pénzt a szüleim.

2015. jan. 3. 22:00
 35/37 anonim ***** válasza:
17%

Sok Tini,nem veszitek észre hogy Ez egy kamus kérdés,a kis hülyegyerek szeretne ennyit Költesz havonta!

Melyik szülő ad közel 100ezret a gyerekenek havonta?

Gondolkodjatok!Ez egy provokáló kérdés

2015. jan. 4. 14:52
 36/37 A kérdező kommentje:

Nem provokálok lol

És nyilván nem hozzámvágnak 100ezret, hanem ha kérek vmire akkor ideadják -.-

Hidd el vannak akik ennél többet költenek egy hónapban, 95 nem olyan sok egy embernek egy hónapra nem tudom te hol élsz

2015. jan. 4. 22:35
 37/37 anonim ***** válasza:

Vannak, csak kevesen, kérdező. Ezek amiket felsoroltál gyakorlatilag mind luxusdolgok. Mindegyik nélkül meglennél, életben maradnál.

Te olyan közegben élsz, ahol ez zsebpénz, ez nem baj.

Csak mellette lásd be, hogy más pedig ennyit oszt be rezsire, kajára, ruhára bérletre mindenre egy hónapban, és légy kicsit szerényebb. Próbálj meg szélesebb látószögben ránézni a világra, és értékelni, mennyire kiváltságos helyzetben vagy. Fel tudod, fel akarod ezt fogni? Ha nem sikerül ezt belátnod, akkor ne csodálkozz, ha mindenki egy utolsó tapló parasztnak néz.

2015. jan. 4. 22:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!