Tizenévesek ti kb mennyi zsebpénzt kaptok? Mennyit költötök el egy hónapban? Sztetek én sokat költök el?
Egy másik kérdés kapcsán jött fel a dolog mert oltanak h miért nem elég annyi pénz de igazából nem költök semmi extrára.
teló kb 10000 egy hónapban
akkor napközben ha bemegyünk kajálni vhova vagy csak veszek egy energiaitalt vagy vmi az kb naponta 1000, az 30000 egy hónapban
kb 4 buli egy hónapban az 20000
cigi 2 naponta 1 doboz 15000
meg ha veszek vmi ruhát stb az kb 10000
ez összesen 85000 pedig nem költök semmi extrára... és még a bérlet stb nincs is benne.
Sztetek ez így sok h látjátok h mire megy el? Nem veszek semmi luxus cuccot meg ilyesmi.
Ti kb mennyit költötök el egy hónapban (olyanok válasza érdekel akik még szülőkkel élnek)?
18 F
Havi 1000 Ft-ot kaptam annak idején...
Másnak a havi keresete sincs ennyi, te meg hülyeségekre elbaszol 85000-et, és még kérdezed, hogy sok-e? :D
Hát havonta olyan 4-5 buliba megyünk, egy buliban pedig elmegy azért minimum 5000, de inkább több...
Tényleg a sportot még bele se vettem, az is kb +10000, az már 95000 xD
Jó csak ha nagyon spórolnék, akkor is kb 10-15el tudnám lecsökkenteni, de a többi az már tényleg kell.
Azt meg nem hiszem hogy valaki havonta 1000 meg 3000 forintból el van! Ez hülyeség vagy annak egyáltalán nincs élete!
Igen sok, de a szüleid a hibásak, hogy ezt mind megendedik neked, úgy, hogy te nem dolgozol, mindent ők állnak.
Szóval, rosszul nevelnek nagyon, akkor is, ha megtehetik, hogy havi 95 ezret kapj. Az a baj, majd rájössz, ha ők már nem lesznek vagy amikor egyszer csak mégis azt mondják neked, na, most akkor tessék saját lábra állni.
Mit csinálsz, ha csak a rezsid lesz havi 85 ezer és keresel 100 ezret? Hm?
Kérdező!
Te könnyedén elköltöd hülyeségekre -zsebpénzként- a magyarországi minimálbért úgy, hogy ebben még az otthoni rezsid, utazásod, stb... nincs is benne.
De a valódi életre majd akkor jössz rá, ha egy albérletben és a fizetésedből kell majd megélned!!
Én már kicsit off vagyok mert sosem kaptam zsebpénzt.
Nekem a költségvetésem:
Albérlet 38e
Étel 7 e
Net 5 e
telefon negyed/fél évente 1500 Ft
Egyéb 25e
Autó 45e
24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!