Ti mit csináltok, ha úgy érzitek, hogy teljesen szét vagytok esve?
Én most így érzek. Semmi sem sikerült az elmúlt pár hónapban. Nem megy jól a suli, nem tudom rávenni magam a tanulásra, nem tudom, hogy hova szeretnék menni tovább tanulni, beteg az egyik nagyon kedves rokonom, minden normális srác próbálkozását rosszul fogadom, és abból, amit elhatároztam 2014-re, abból szinte semmi nem jött össze...
Totál katasztrófa minden körülöttem..
Ma úgy volt, hogy írok egy listát, hogy min kéne változtatnom, neki állok tanulni, újból sportolni, és egészségesen kajálni...
Ehelyett inkább egész nap buta csajos sorozatokat néztem amerikai palacsinta és habos kakaó társaságában, meg délután aludtam majdnem 3 órát.
Szánalmas vagyok, tudom...
Szóval úgy érzem, hogy egyszerűen semmi nem sikerül, és ennek örömére a legjobb barátnőimmel való találkákat is lemondtam, mivel elment az életkedvem is...
Ti mit csináltok ilyenkor? Bármi jótanács?
17/L
Juuuuuj,most teljesen magamra ismertem ,a leírtak 80%-a stimmel nálam is,kivéve ,hogy én egész nap motivációs videókat nézegettem :) -Sajnos még a rokon dolog is stimmel,sajnálom bárki is az. Az én rokonomat baját elnézve,már bárkit sajnálni tudok,így ismeretlenül is -
De nem vagy szánalmas,ne így fogd fel,csupán csak 1 mélypont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!