Mit csináltok, hogy ne kattanjatok be teljesen?
Akik munkanélkül vannak hosszabb ideje.
Én már totál kivagyok agyilag. Semmiben sem lelek örömöt, nincs kedvem már csinálni semmit itthon. Monoton az egész. A folyamatos sikertelenség pedig rátesz egy lapáttal. Jó lenne újra a réginek lenni...
Bekattanok...
Viccen kívül, nem tudom, mi lehetne a megoldás. Én már depressziós vagyok, teljesen értelmetlennek látom az életem. Valamelyik nap azért veszekedtem a párommal, mert elment a kollégáival vacsorázni. Mondtam, hogy kábé az az egyetlen dolog, ami miatt érdemes felkelnem, hogy neki vacsorát csinálok este. Szánalmas. Arról már ne is beszéljünk, hogy a szexet nem kívánom és nem is élvezem már.
Talán ha jön a jó idő, akkor egy fokkal jobb lesz. Én tegnap elrángattam futni, az jólesett, legalább valamiben elfáradtam. Neked is ajánlom, ha nem csinálod :)
Ez a vacsorakészítéses dolog, teljesen igaz rám is! Amikor este később jön haza és nem eszik a vacsiból, akkor már nagyon csalódott vagyok... Tudom, hogy ezek a dolgok baromira nem egészségesek így. Mégsem tudok ellene tenni, mert egész nap nincs semmi sikerélményem. Főleg amikor 2 héten belül 2 elutasítást kaptam a munkahelyekről ahová jelentkeztem.
Az is zavar, hogy nincs saját jövedelmem, nem tudok költeni magamra, vagy nem tudok ajándékot venni a páromnak. Kudarc minden...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!