Mit csináltok amikor már nagyon elegetek van mindenből, nagyon mélyen vagytok és nagyon feladnátok?
Én már így érzek hónapok óta, sok minden összejött, legszivesebben bevennék egy marok gyógyszert, aztán viszlát.
Nyilván nem fogok, mert nem vagyok hülye, próbálom megoldani, viszont nem igazán megy, ezért kellene 1-2 tipp, hogy ti hogyan másztok ki a gödörből?
Haha, az alkohol nem játszik, mert gyógyszert szedek, de azért köszi:D
A többieknek is, a sírás már nem igazán segít, nem is tudok egyhuzamban sokat sírni, napközben gyakran pityergek pár percet de ennyi..
Az írást majd kipróbálom. Sajnos én ezeket nem tudom megosztani senkivel (se családdal, se barátokkal) úgyhogy egyedül kell megmérkőznöm vele.:(
Beveszek egy marok b vitamint és magnéziumot, és csodákat művel.
Ha ezt alkalmaznák az orvosok, a fél pszichiátriai osztály hazamehetne. Ja, emiatt fele annyi orvosra is lenne szükség, úgyhogy ezt nem propagálják, féltik a munkahelyüket... Inkább adnak antidepresszánst, LOL! :D
Ja, nem mindegyik készítmény képes erre, azért azt hozzátenném.. (Szóval nem a magneB6 lesz a megoldás.. :) Leginkább csak a természetes alapúak. Azok 20x jobban felszívódnak. Cserébe nem nagyon kaphatók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!