Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elegem van mindenböl. Lemondta...

Elegem van mindenböl. Lemondtam mindenröl. Mit tegyek? 15 fiú

Figyelt kérdés
Soha semmi nem jön össze elegem van mármindenböl
2010. ápr. 10. 16:26
 1/9 anonim ***** válasza:

Nézz meg valami jó filmet, olvass vicceket. Ezek csak példák voltak...nem biztos, hogy hatásosak. Én is így vagyok vele, nekem sem jön össze soha semmi. :(

13/L

De ha akarsz beszélgethetünk...

2010. ápr. 10. 16:46
 2/9 anonim ***** válasza:
68%
Jajj nem kell a beszéd: minden megy, csak próbálni kell. És mielőtt elkezdenétek mondani, hogy gazdag elkényeztetett hülyegyerek vagyok, elmondom, hogy olyan szar helyzetben vagyunk, mint a templom egere :D És érdekes meg tudok élni, amit akarok, azt elérem:) 15/F
2010. ápr. 10. 16:51
 3/9 anonim ***** válasza:

Előbb utóbb mindenki elérkezik arra a pontra, ahol most te vagy. Nem az a szerencsés, akivel soha nem történik semmi rossz, hanem aki minden kudarc után, minden rossz dolog után, akármilyen nehéz is, de nem adja fel, és újra fel tud tápászkodni. Az élet egy küzdelem, de amíg nem adod fel, nem veszíthetsz. Számos jó dolog is van benne, de az ellenkezőjét is meg kell tapasztalni ahhoz, hogy tudjunk igazán boldogok lenni. Ha nem jön össze, próbáld újra. A múlton már úgysem tudsz változtatni, de a jövőn igen. Azt tanácsolom, felejtsd el az összes kudarcodat, és ezentúl csak azt tartsd a szemed előtt, amit el akarsz érni, és ne azt, amit nem sikerült.

Remélem sikerült segítenem valamit, és nemcsak egy rakás közhelynek tűnik.

2010. ápr. 10. 16:57
 4/9 anonim ***** válasza:

szia:)

tudom mit érezhetsz, vagyis gondolom, mert én is így szoktam érezni sokszor:(

de hidd el, hogy minden rendbe jön, most ez egy olyan időszak az életedben, amikor úgy érzed semmi sem jó, semmi sem jön össze stb., de az idő múlásával minden változik, így ez az időszak is változik, és minden jobb lesz:)

tudod, van az a mondás, hogy sok rossz után a jó következik:)

tök fiatal fiú vagy még, annyi lehetőséged lesz még:)

új suli, később munkahelyek, és lehet, hogy majd olyan szakmád lesz, amiben nagyon sikeres leszel:)

tűzz ki célokat, merj álmodozni és próbáld meg a vágyaidat valóra váltani:)

ha ez lebeg a szemed előtt, majd saját magad is meglepődsz, hogy mi mindent vagy képes elérni:)

és azért, mert most nem túl szerencsés időszakban vagy, ne keseredj el, mert majd fordul a kocka, és lesz egy sokkal jobb időszakod:)

légy erős, mert képes vagy átugrani minden akadályt:)

és tudd, hogy minden ember értékes, így te is:)

hallgass vidám zenéket, nézz filmeket, vagy vicces videókat, sportolj:)

remélem segítettem:)

és tessék mosolyogni és vidámnak lenni, mert megkereslek és megcsikizlek:D

sok sikert:)

19/l

2010. ápr. 10. 17:53
 5/9 anonim válasza:
Én is 15 vagyok és én is így vagyok mint te, tudom milyen érzés de ne add fel! Az életnek vannak ilyen mélypontjai, egyszerűen túl kell őket élni.
2010. ápr. 10. 21:09
 6/9 anonim ***** válasza:
15 évesen konkrétan az életed még el sem kezdődött. Még szó szerint bármi lehet belőled, annyira az elején vagy. Úgyhogy most "feladni" értelmetlenség. Különben ahogy most érzed magad, az 15 évesekkel előfordul. Ilyen a kamaszkor. Át lehet ezt vészelni, szinte mindenki átesett ezen ilyen idős korban.
2010. ápr. 10. 21:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Egy út maradt hátra barátom: a drogok.
2010. ápr. 12. 10:22
 8/9 anonim válasza:

tehülyevagy

drogok...khm

az kellene má' csakneki..

2010. ápr. 13. 04:42
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ÉrtelMes válaszokat.
2010. ápr. 13. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!