Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért van az, hogy mindenről...

Miért van az, hogy mindenről eszembe jut valami rossz?

Figyelt kérdés
Ideges voltam, próbáltam magam megnyugtatni azzal, hogy jó dolgokra gondolok. Azt vettem észre, hogy bármilyen kellemes emléket veszek elő, mindig kapcsolódik hozzá valami kellemetlen is, ami elrontja a kedvemet. (Nem nagy dolgok, pl. balatoni fürdés gyerekkoromban :-)- nem volt pénzünk goffrira :-(.) Ez mindenkinél így van? Vagy nem vagyok normális?
2009. szept. 22. 12:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát ha azóta nincsen nagyobb problémád mint,hogy gyerekkorodban a balcsin nem volt pénz goffrira,és attól vagy ideges még most is ha rá gondolsz,akkor azt kell mondjam tényleg nem vagy normális,vagy túlságosan unatkozol.

Foglald el magad értelmes dolgokkal,akkor nem érsz rá ilyen hülyeségekkel foglalkozni.

2009. szept. 22. 13:12
 2/2 anonim ***** válasza:

"Ha tudtam volna, hogy ma ilyen szörnyű napom lesz, tegnap boldog lettem volna". Ezt az idézetet csak azért írom, hogy észrevedd, a jó és a rossz gondolatokat is Te vonzod magadhoz. Mi lenne, ha nem erőlködnél azon, hogy ha jóra gondolsz, feltétlenül kapcsolódni fog hozzá valami rossz is, mert már az előző akárhány esetben is így volt.

Ne aggódj, ez mindenkinél így van, amíg el nem kezd tudatosabban élni.

2009. szept. 22. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!