Ez depresszió? Nagyon magam alatt vagyok. Mindenről csak rossz jut eszembe.
Félek mindentől,mi van ha valami bajom van/lesz,pedig ha belegondolok tök jól is érezhetném magam, de valamiért nem megy:(Depressziós lennék?Szomorú,lehangolt vagyok,nem látom meg semmiben a szépet.Teljesen megőrülök azt hiszem,vagy nem tudom.Minden napom ugyan úgy telik ,nincs felnőtt a környezetemben akivel beszélhetnék:(
Szerintetek mi ez?
Hány éves vagy?
Próbáld meg mindenek a jó oldalát nézni.Foglald le magad valamivel amit szeretsz csinálni,járj sétálni a jó levegő talán majd segít.
De mégis Te hogy gondolod mi ennek az oka,hogy igy érzed magad? Fel a fejjel :)
2 gyerekem van,velük vagyok egész nap.
Párom egész nap dolgozik,csak este ér haza,én pedig a házimunka és 2 gyerek mellett nem igazán járok sehova.Esetleg délután a játszótér, de ott is lassan idegesít,hogy mindenki tök jól elvan csak nekem nem sikerül.
A környéken van felnőtt, de olyan akivel beszélgetni tudnék alig akad:(
Nekem volt olyan idöszak az életemben/tragédia volt családon belül/amikor befordultam.Nagyos sokszor felemeltem a busulo fejem és azt mondogattam magamban
Ez egy perzsa mondás:
Sirtam hogy nincs cipöm,mig nem láttam hogy egy embernek nincs lába.
Gondolj a családodra :a férjed azért nincs veled egész nap mert biztositja számotokra a megélhetést.Ez szerintem egy jo dolog .Forditsd meg a dolgot és gondold végig mi lenne ha egész nap veletek lenne,miböl élnétek meg.Biztos vannak a környezetedben ilyen "jo apukák"
Nézz rá a gyerekeidre és probálj meg örülni nekik.Add meg nekik azt amit születésük elött megfoggadtál nekik hogy szeretni fogod öket:Ne légy fássult! mit fognak látni?:egy szomoru hervadt nöt:Gondold végig mit fognak vinni magukkal.Kérlek érezd jol magad légy boldog.Hidd el sokszor ez is csak egy döntés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!