Rossz előérzet. Depresszió?
2 hónapja pánikrohamaim vannak, nincs kedvem semmihez, minden napom kín, és olyan rossz előérzetem van... úgy érzem magam hogy meg fogok halni! Kegyetlenül félek a haláltól, leírni nem tudom, és teljesen olyan érzéseim vannak h napokon belül tuti meg fogok halni :S ilyesztő tud lenni, elvileg egészséges vagyok :S Meg mikor jön a pánikroham akkor mégjobban félek a haláltól.
Mostanság erről is álmodok, annyira kiteszik a mindennapjaimat ezek a gondolatok ...
Szeretnék újra élni, kiegyensúlyozott életvidám lány lenni :S
Barátaim nincsennek, 3 hónapja a 4 fal között élek szinte.
2 élményem volt egész nyáron, azokon a napokon semmi tünetet nem produkáltam, és nem voltak ilyen kegyetlen gondolataim. Ez depresszió?:S
19L
Ami meg mégjobban alám tesz h a tvbe látom a sok fiatal halálesetét, környezetembe hullanak ki a fiatal ismerősök, akiket igaz csak látásból, de ismertem és szörnyű :S
Én meg egyszerűen nem tudok belegondolni h pl mi lesz szeptemberbe, mert annyira nem látom az akkori időt... :S
Szia!
halálfélelem és depresszió, na meg a pánik roham...pszichológust tudom ajánlani!Vagy pszichiáter,de szüleiddel beszéltél erről,vagy vkivel?
igen, a szeptembert várom én is, vissza megyek a fősulira.
De addig meglenni... hihetetlen rossz :S
Meg ez a sok hirtelen halál is ami a tv-be megy :S
Egyébként igen, szüleimmel beszéltem erről, ki is készítettem őket, mert szerintük egy makk egészséges lány vagyok, annyi bajjal h nem tudom magam mivel lekötni itthon, nincs életem, és azért vannak fura gondolataim...
Depis vagy. Menj el sörözni valakivel és dumáljatok egy jót. Társaságra vágysz. Ne légy buta!
Képzeld el, hogy a barátom anyját most kezelik kemoterápiával mert rákos, és tele van áttétekkel.
Ő erős és próbál meggyógyulni, próbál vidám maradni, és élni akar. Hiszi hogy meg fog gyógyulni. Rengeteg barátja van. Nem csak magával foglalkozik még így sem, pedig ő aztán megtehetné. Mégis mindenkihez van egy jó szava!
Még akkor is ha közben baromira fáj mindene :/
arra is gondoltam, h lehet h a változás teszi ezt velem, lakást újítottunk, minden bútort kicseréltünk, én meg nehezen bírtam mindig is a változásokat ...
Csak jó lenne erőt vennem magamon és vmi hobbit kitalálni, mert a fiatalságom cseszem el :S
régen sose féltem a haláltól, de mióta itthon vagyok, és semmit sem teszek, úgy érzem megbolondulok, minden napom egyforma... :(
és álmatlanságba is szenvedek, 3 körül alszom el, 8kor már kipattan a szemem ... eddig ha aludtam, nyugodtan tettem, mostanába jött a "halálos álom", de lehet h a közelgő menstruációm miatt, mert előtte 1 héttel álmodok hülyeségeket...
mennék szívesen a barátaimmal, ha lenne olyan akivel ki lehetne mozdulni ...:( senkim sincs, csak a szüleim, de hát ők sokat dolgoznak nagyon.
A nagy betegeket tisztelem, és sajnálom, és félek h egyszer nekem is lesz olyan :( félek h kilépek az utcára, összeesek, vagy álmomba felkelek h rosszul vagyok, vagy megáll a szívem, légzésem, és még ezer dolog...
Sose hittem volna h velem is történhet ilyen, h megtámadhatja az elmémet ez a "betegség" :(
Sokszor voltak pánikrohamaim tini koromba is, de jött egy környezetváltozás, és elmúlt... de ilyen halál gondolatokkal élni, kegyetlen :S
egyébként ha számít valamit, a családba sok a depis, apának is volt egy időszaka h nem tudott átmenni a boltba sem, az egyik nagyim meg 19 éves korától hipochonder meg stb, mára tönkre tette magát...
régen mikor rohamom volt túl tudtam magam tenni rajta, nyugtattam magam, gondolatokkal-mozgással, és elmúlt, ma már nem megy :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!