Mit csináltok ha teljesen egyedül érzitek magatokat? Mit tennétek?
Figyelt kérdés
Lehet...sőt tuti hogy rossz helyre írom a kérdést de nem tudom milyen kategóriába tartozik. Nincs kivel(normális emberrel ) beszélgetnem itthon is egyedül vagyok...barátaimat elvesztettem.2014. jún. 3. 12:42
2/9 hektorr7 válasza:
Javaslom keress fel egy pszichológust. Ha 18 alatt vagy nevelési tanácsadóban ingyen foglalkoznak veled illetve ha iskolába jársz akkor az ott lévő iskolapszichológustól kérhetsz szakszerű segítséget!
3/9 A kérdező kommentje:
most leszek 18 éves. A pszichológus nem tud segíteni. Egyedül lenni a világ egyik legrosszabb dolga :S
2014. jún. 3. 13:14
4/9 A kérdező kommentje:
Worry ha tényleg beszélgetnél velem akkor írj üzenetet :)
2014. jún. 3. 14:02
5/9 anonim válasza:
Mi áll az útjában, hogy barátkozz? Ha egyedül érzem magam és nem jöhet számításba, hogy felhívjak egy havert/barátot, akkor elmegyek sportolni, vagy valamelyik hobbimnak szentelem a szabadidőmet. Csak van valami érdeklődési köröd, aminek a kapcsán fölveheted a kapcsolatot hasonszőrű emberekkel. Ha úgy érzed, erre valamiért nem vagy képes, akkor kell pszichológus, máskülönben teljesen felesleges.
6/9 anonim válasza:
És miben segít egy pszichológus neki? :D vesz neki barátokat? vagy eljár vele szórakozni?
Nekem is írhatsz nyugodtan. Amúgy merre fele laksz?
7/9 anonim válasza:
Van egy macsekom, ő segít életben maradnom.
8/9 anonim válasza:
Én 14 éves vagyok, de a legtöbb ember azt mondja, legalább annyira komoly vagyok mint egy 18 éves. Eléggé sok mindenen keresztül mentem.. Én is sokáig éreztem magam magányosnak, de aztán már megszoktam.
9/9 anonim válasza:
én sorozatozok, vagy filmet nézek :)
de ha szeretnél levelezni, én benne vagyok :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!