Melegek ti is nagyon egyedül érzitek magatokat?
Figyelt kérdés
2014. márc. 8. 23:00
1/10 anonim válasza:
Habár nem vagyok meleg, de heteró se(ergo aszexuális). És igen, eléggé magányosnak érzem magam.
2/10 anonim válasza:
Én leszbikus vagyok és van is párom. Sok meleget ismerek, de boldog meleget egyet sem.
Ez miért van? Te, miért érzed magad egyedül?
3/10 anonim válasza:
nem érzem magam egyedül. veled van a baj kérdező!
4/10 anonim válasza:
sok ember egyedül érzi magát szexualitástól függetlenül. hidd el, van olyan hetero érdeklődés is, ami legalább annyira kivitelezhetetlen, mint a homo.
5/10 anonim válasza:
+minden érdeklődésben sok a felszínes szexember
9/10 MrPifta válasza:
miért lennénk magányosak? Sokaknak van párjuk (nekem is), de ha nincs párunk, akkor is van család, vannnak barátok. Sosem vagy egyedül.
10/10 anonim válasza:
en attol érzem rosszul magam hogyha heterók közé kell mennem és kib...aszottul idegesít hogy ennyire ki...baszott velem a sors hogy meleg lettem ők meg villoghatnak a csajaikkal és övék a világ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!