Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen jellegű időt (időjárást) tartotok a legromantikusabbnak, valamint egyedül milyen időben érzitek legjobban magatokat?
Én a mostani időtől egy kicsit fényesebb időben szeretek mozogni, amikor bejön a nyár a kora reggelek olyannyira más földrészre visznek gondolatban mintha nem is Miskolcon élnék, hanem valahol máshol.
Szerelni is a legjobb hűvösebb szelesebb, szép napos időben, amikor a levegőn érzem hogy lemegy a tüdőm aljáig, olyan friss
21F
Ha a pasimmal vagyok pont nen érdekel milyen az idõjárás, vele minden romantikus :)
Egyedûl a szeles idõt imádom amikor nem süt a nap se, de csak úgy ha a szabadban vagyok.
19/L
Legromantikusabbnak én is a napsütéses időt tartom amikor a napot hol eltakarja egy bárányfelhő, hol nem és gyengéd szellő fúj. Vagy éjszaka telihold és tiszta, csillagos égbolt.
Egyedül viszont a teljesen koromsötét felhőkbe borult eget szeretem (nappal) vagy az esti zivatart hatalmas villámokkal.
Furcsa. :)
Romantikus:
-Tavasszal: zápor elől bebújni valahova, majd napsütésben tovább sétálni, 18-22 fok.
-Nyáron: forró nyári nap után a Balatonparton, naplementét nézve sétálni, leülni a padra, 28-32 fok.
-Ősszel: egy ködös reggelen sétálni az erdőben, 12-15 fok.
-Télen: hóesésben, szélcsendben, akárhol, 0 foktól lefelé. :)
Magam, valahogy ilyenkor érzem a legjobban (egyedül). Mert kettesben még nem voltam lánnyal. :D :( 19/F
A legromantikusabb szerintem a téli időszak, mert akkor hideg van és így még jobban esik hozzábújni a párodhoz.:)
Az esős időt nem szeretem, magányosabbá tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!