Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen leélni az életet teljesen egyedül, szexuálisan teljesen érintetlenül?
Nem sokára 20 éves fiú vagyok és még soha semmilyen intim kapcsolatom nem volt lányokkal.Mára lassan beletörődtem,hogy ez az életem során nem is fog megváltozni,folyamatosan találok magamnak elfoglaltságokat,de nem az igazi így az élet.Sportolok,kondizok,tanulok,utazgatok,néha eljárok haverokkal iszogatni,bulizni,de tudom,hogy hiányzik az életemből valaki,de sajnos nekem nem adatott meg,hogy legyen párom,így vagyok kénytelen élni.
Valaki van/volt hasonló helyzetben?Hogyan sikerült ezt elfogadni teljesen,illetve milyen tervek vannak a jövőre nézve,ami boldogabbá teheti az embert?
#6:
sajnos izmos sem vagyok,sőt vékony.és természetesen jóképű sem.
"Sportolok,kondizok"
Ebből következtettem.
Ha az lennél és posztolgatnád facere a kocka hasad azért nagyobb esélyed lenne, de tényleg csak egy hangyányival. Van kigyúrt "lúzerfejű" ismerősöm, de neki se lett ettől jobb. Ugye amit írtam még, a kisugárzás is számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!