Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen leélni az életet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen leélni az életet teljesen egyedül, szexuálisan teljesen érintetlenül?

Figyelt kérdés

Nem sokára 20 éves fiú vagyok és még soha semmilyen intim kapcsolatom nem volt lányokkal.Mára lassan beletörődtem,hogy ez az életem során nem is fog megváltozni,folyamatosan találok magamnak elfoglaltságokat,de nem az igazi így az élet.Sportolok,kondizok,tanulok,utazgatok,néha eljárok haverokkal iszogatni,bulizni,de tudom,hogy hiányzik az életemből valaki,de sajnos nekem nem adatott meg,hogy legyen párom,így vagyok kénytelen élni.

Valaki van/volt hasonló helyzetben?Hogyan sikerült ezt elfogadni teljesen,illetve milyen tervek vannak a jövőre nézve,ami boldogabbá teheti az embert?

2014. ápr. 10. 22:10
1 2
 1/16 Noydra ***** válasza:
20 évesen miért kell beletörődni?!
2014. ápr. 10. 22:12
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
úristen XD 20 évesen ennyire le mondasz a csajokról?:'c sajnállak :( ELŐTTED AZ É.L.E.T. EMBER :D
 3/16 anonim ***** válasza:
27%
Itt vagyok. Tervezem a tökéletes öngyilkossági módot. Az ember társas lény, hiába próbálja az ezirányú igényét elfedni.
 4/16 anonim ***** válasza:
úristen meg ne öld magad petikém :(
2014. ápr. 10. 22:13
 5/16 anonim ***** válasza:
Te egy nagy punci lehetsz ha ilyeneket mondasz. Inkabb kezd el verni a fejed a falba.
2014. ápr. 10. 22:15
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
Azért ne feledjük hogy ha szeretne, de nem jött össze az nem véletlen. Az izmok nem helyettesítik a jóképűséget, kisugárzást és egyéb jó pasi, jó parti dolgokat.
2014. ápr. 10. 22:19
 7/16 A kérdező kommentje:

#6:

sajnos izmos sem vagyok,sőt vékony.és természetesen jóképű sem.

2014. ápr. 10. 22:21
 8/16 anonim ***** válasza:
77%
szeva. én 22 vagyok. mondjuk nekem 18 és 20 közt elég aktív szerelmi meg nemi életem volt, de azóta semmi. nehéz két év volt, de az utóbbi időben már nyugodt és boldog vagyok. azt kérdezed, hogyan lehetnél boldog. hát, ne valamitől vagy valakitől legyél boldog. csak vedd észre, hogy te minden körülménytől függetlenül és létezel, és észre fogod venni, hogy ez nyugalommal és boldogsággal jár.
2014. ápr. 10. 22:25
 9/16 anonim ***** válasza:
60%

"Sportolok,kondizok"

Ebből következtettem.

Ha az lennél és posztolgatnád facere a kocka hasad azért nagyobb esélyed lenne, de tényleg csak egy hangyányival. Van kigyúrt "lúzerfejű" ismerősöm, de neki se lett ettől jobb. Ugye amit írtam még, a kisugárzás is számít.

2014. ápr. 10. 22:29
 10/16 anonim ***** válasza:
Ja, na meg van átlag fejű és testű haverom akinek meg totál bejött az élet. :)
2014. ápr. 10. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!