Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen leélni az életet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen leélni az életet teljesen egyedül, szexuálisan teljesen érintetlenül?

Figyelt kérdés

Nem sokára 20 éves fiú vagyok és még soha semmilyen intim kapcsolatom nem volt lányokkal.Mára lassan beletörődtem,hogy ez az életem során nem is fog megváltozni,folyamatosan találok magamnak elfoglaltságokat,de nem az igazi így az élet.Sportolok,kondizok,tanulok,utazgatok,néha eljárok haverokkal iszogatni,bulizni,de tudom,hogy hiányzik az életemből valaki,de sajnos nekem nem adatott meg,hogy legyen párom,így vagyok kénytelen élni.

Valaki van/volt hasonló helyzetben?Hogyan sikerült ezt elfogadni teljesen,illetve milyen tervek vannak a jövőre nézve,ami boldogabbá teheti az embert?

2014. ápr. 10. 22:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
63%

Igen,ugyanez a helyzet velem.Őszintén megmondom neked,teljesen soha nem fogsz beletörődni,de ahogyan telik az idő,egyre jobban nem fog érdekelni,és már a "pokolba" fogod kívánni az egészet,magyarul rá sem fogsz hederíteni.Én már ehhez a szakaszhoz érkeztem,idáig sokáig pánikoltam,jó pár hónapon keresztül.Aztán most már leszarom egyre jobban,és nem is így azért mert annyira le akarom szarni,hanem automatikusan egy "beletörődöm" mechanizmus jött létre,és tényleg egyre kevésbé érdekelnek már a nők.Már nem igazán érdekel,ha látok egy jó csajt,mert mindennap látok szép csajokat az utcán,de semmit nem érek vele...

Elfogadni teljesen nem fogod soha,csak tényleg az elfoglaltság lehet megoldás rá,más nem nagyon.

22/F

2014. ápr. 10. 23:30
 12/16 anonim ***** válasza:
11%

Ha 20 évesen így beszélsz, akkor nem csoda, hogy egyedül vagy. Senkinek nem kell egy ilyen nyavalygós kisfiú.

Szedd össze magad, ne kifogásokat keress.

2014. ápr. 10. 23:47
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem se volt senkim húsz évesen . Utána lett barátnőm, de vége lett. Jóképűnek mondanak, de sose csajoztam, nem is tudnék. Általában nem találom vonzónak a lányokat 99%ban, és talán ez lehet a fő ok. Ja és évek óta nincs barátnőm.
2014. ápr. 11. 00:22
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Olvassatok PUA anyagokat!
2014. ápr. 11. 01:04
 15/16 anonim ***** válasza:
28 évesen nem volt senkim, mégis boldog életet élek. A boldogság az nem a társ meglétén múlik.
2014. ápr. 11. 11:41
 16/16 anonim ***** válasza:
62%

"Ha 20 évesen így beszélsz, akkor nem csoda, hogy egyedül vagy. Senkinek nem kell egy ilyen nyavalygós kisfiú.

Szedd össze magad, ne kifogásokat keress."

Pont az ilyen emberek miatt nem akarok soha kapcsolatot.

A párkapcsolatot keresők,vagy abban élők mindig magasra teszik a mércét.Ne keress kifogásokat!Ne csináld így,nem csináld úgy!

Én meg nem szeretném az egész életemet kontroll alatt élni,egy másik embernek megfelelni és lesni minden kívánságát.

Mint előttem is írtam valaki,teljesen lehet boldogan társ nélkül is élni.

Nálam a társ max egy kutya vagy egy macska lehet.

Azoktól legalább feltétel nélküli szeretet kap az ember,nem várnak el semmit.

2018. szept. 28. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!