Miért szomorú az emberek többsége?
Figyelt kérdés
Te boldog vagy? Ha nem, miért?2014. dec. 21. 20:33
11/23 anonim válasza:
Én nem vagyok boldog, mert sajog a fertályom.
12/23 anonim válasza:
10. válaszoló.
"Minden egyes beszédhelyzet stresszel, minden beszélgetés olyan, mint egy vizsgahelyzet. Szociális képességem 0."
Ezzel én is vagyok, és butának is érzem magam. Megértelek.
13/23 anonim válasza:
Èn nem vagyok boldog mert akit szeretek nagyon beteg.
14/23 anonim válasza:
Én eddigi életem legboldogabb szakaszát élem. Egy nagyon mély gödörből jöttem fel idáig.
15/23 anonim válasza:
boldog vagyok ,mert abszurdisztánban élek és egy elmebeteg törpe irányítja az országot,olyan abszurd törvényeket tud érvényesíteni amit sehol máshol nem tudnak,európához tartozunk de mégse,na ilyent máshol nem lehet tapasztalni ,van rossz meg jó de ilyen sehol,na meg ez a génhibás nép az sem piskóta!
17/23 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok boldog, és hasonló szituációban vagyok mint ti akiknek nehézséget okoz a kommunikáció
Én nem butának érzem magam, szerintem ti sem vagytok azok
Csupán féltek
Féltek attól, hogy valamit elrontotok, hogy nem feleltek meg másoknak
Egyébként minden válaszolónak szép és boldog estét és életet kívánok!
2014. dec. 21. 21:03
18/23 anonim válasza:
Viszonylag boldog vagyok.
Szerintem nem igazán lehet kijelenteni, hogy az emberek többsége szomorú.
19/23 anonim válasza:
Nem, nem vagyok az. Miért? Azért, emrt amihez/amibe én belekezdtem az életemben, azzal mindig félresiklottam, sose lettem benne jó. És ez nagyon frusztrál legbelül.
20/23 anonim válasza:
En sem vagyok boldog. Es meg az okát sem tudom. Ez igy meg rosszabb,nem tudom min változtassak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!