Szerintetek nem szomorú a múltbéli internetes
aktivitásokat végignézni?
Figyelt kérdés
Mostanában sokat gondolkodom azon, hogy miket írtam az internetre és az akkori énem mit szólna a mostanihoz. Sikerült rátalálnom egy majd 10 évvel ezelőtti fórumos beszélgetésemre és teljesen ledöbbentett az, hogy akkor mennyivel másképp fogalmaztam, más volt az életkörülményem (boldog fiatal voltam, barátok, sport, stb). Most pedig már egy "megkomolyodott" felnőtt ember vagyok, aki a tipikus hétköznapokat éli. Egyszerűen visszavágyom az akkori élethelyzetembe....az akkori barátaim valószínűleg már meg sem ismernének, nincs bennünk semmi közös, tehát elmúlt a dolog.
Hasonlóan rossz érzés volt az e-e-mailjeimet visszanézni, főleg, akkor, amikor egy közeli rokonomtól kapott üzenetre kattintottam, akit az év elején temettünk el...
Ti is szoktatok ilyesmin gondolkodni?
23f
2014. dec. 14. 17:04
1/5 anonim válasza:
Én naplót írtam - tollal könyvecskébe - és igen, fura visszaolvasni.
2014. dec. 14. 17:07
2/5 anonim válasza:
Természetes, hogy változol. Én nagyjából 4 éve kezdtem el rendszeresen internetezni, amikor nem az volt, hogy heti egyszer pár órára netközelbe jutottam, és akkor kezdett érezhetően formálódni a személyiségem, ami érdekes, mert sokan összekapcsolják az internetet a szociális élet megszűnésével. Lehet mondani, hogy azóta érettebb lettem, meg korral jár, de nem, azóta vagyok nyitottabb a világra, a világban történő dolgokra, és úgy magával a barátság fogalmával is jobban tisztában vagyok.
2014. dec. 14. 17:20
3/5 anonim válasza:
Ilyen hosszú múltra visszanézni nem tudom, mint te. Én inkább fordítva vagyok. Pár évvel ezelőtt volt egy rosszabb időszakom, néhány dolgot, amit akkoriban írtam, már szégyenlek.
2014. dec. 14. 17:48
4/5 anonim válasza:
Egy 13 és egy 23 éves emebrt hol lehet összehasonlítani?, Sehogy. 13 évesen még egy kis idealista szaros a zember, talán majd huszonévesen elkezd kicsit benőni a feje lágya és úgy látni a dolgokat,mint amilyenek. Kár ezen görcsölni.
2014. dec. 14. 19:03
5/5 anonim válasza:
Ja. Visszaolvasni is szoktam időnként, de nem neteset. Több, mint 25 éve vezetem a naplómat, papír és toll, ráadásul egy jó ideje töltőtoll - és nem Brigit Jones-szinten.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!