Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért szomorú az emberek...

Miért szomorú az emberek többsége?

Figyelt kérdés
Te boldog vagy? Ha nem, miért?

2014. dec. 21. 20:33
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát most annyira nem vagyok boldog, mert nincs munkám és nem csinálhatom azt, amit szeretnék. Vannak céljaim, szeretnék dolgozni, olyan munkát vállalni, amiben jó vagyok. Csak hát nincs legalább 1-3 év munkatapasztalatom és nem nagyon akarnak felvenni.
2014. dec. 21. 20:36
 2/23 A kérdező kommentje:
Szurkolok neked, hogy összejöjjön a dolog s boldog légy!
2014. dec. 21. 20:37
 3/23 anonim ***** válasza:
Köszi!
2014. dec. 21. 20:38
 4/23 anonim ***** válasza:
16%
Lehet, úgy értette, hogy nekem szurkol a vérszíváshoz... korai a köszöngetés >:D
2014. dec. 21. 20:39
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem azt az életet élik, amit akarnak. Csak az átlagos, szürke hétköznapokat.

Természetesen most csak általánosságról beszélek.

Én inkább hullámvasúton vagyok jelenleg, ami az emelkedő szakaszon van, mert teszek érte, hogy azt az utat járjam, amit szeretnék.

De még mindig nem vagyok boldog teljesen, csak boldog pillanataim vannak.

Hiányzik néhány dolog az életemből. Remélem ez változni fog. :)

2014. dec. 21. 20:40
 6/23 anonim ***** válasza:
boldog vagyok :) te boldog vagy, kerdezo?
2014. dec. 21. 20:41
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
nem, nem vagyok. de igyekszem mindig háttérbeszorítani, elfelejteni a sok rosszat és egyáltalán a közelébe sem gondolni, ettől sokkal jobb :)
2014. dec. 21. 20:41
 8/23 anonim ***** válasza:

Nem, mert magányos vagyok.

És te boldog vagy?

2014. dec. 21. 20:43
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Elégedett vagyok és keresem és megélem a boldog pillanatokat, eseményeket, történéseket.

Aki azt hiszi, hogy lehet boldog minden nap 0-24-ben, az mindig boldogtalan lesz, mert olyat hajszol, ami nem létezik.

2014. dec. 21. 20:46
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok boldog, buta vagyok. Nincsenek emberi kapcsolataim, nincs barátnőm, nincsenek barátaim, semmi nem történik az életemben. Ezen pedig mivel buta vagyok, nem tudok változtatni. Rosszul nézek ki, más úgy születik ahogy jó, nekem milliókat kellene költeni az elcseszett testemre, hogy nézzek ki valahogy. Az emberek nagy százaléka okosabb nálam. Borzalmas ezt tudva emberek közé menni. Sosem lehetek olyan mint egy átlagos ember. Minden egyes beszédhelyzet stresszel, minden beszélgetés olyan, mint egy vizsgahelyzet. Szociális képességem 0. Értéktelen ember vagyok, semmihez sem értek, mindenben béna vagyok, mindent elrontok és ezt mind tudom magamról, de képtelen vagyok változtatni. Iq-m valahol lent van 80 környékén. Semmi kedvem élni.
2014. dec. 21. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!