Kb.2 éve olvasom a kérdéseket itt fent kedvtelésböl,és már elöre várom a kötözködéseket,bármilyen kérdésröl legyen szó.már nagyon unom.komolyan elkezdtem undorodni itt a válaszadók többsége abba is bele tud kötni,amibe nem is lehet...én fel se tettem még soha kérdést direkt ezért.komoly teljesen ártatlan kérdésekre is bunko válaszok,miért ilyen kiábrándultak ezek az emberek,már undorodom...pl.családi kapcsoltoknál mindig szinte az összes kérdést fikázzák..
2014. nov. 7. 03:43
1/8 *Nekomimi* válasza:
Nem vagy egyedül ezzel. Sajnos az emberek többsége ilyen, bunkó. Hogy az életben is ilyenek, vagy csak az interneten, azt nem tudom, de ha ilyenek, akkor az elég nagy baj. Meglátod, itt is lesz majd válasz, hogy " ha nem tetszik, ne olvasd " :D Én tettem már fel kérdést, ilyen egyszerű hétköznapi kérdést és az első válasz az volt " hogy neked milyen szörnyű problémáid vannak... " Ezen jót nevettem akkor. Ha nem tudnak értelmes és segítő választ adni, akkor nem tudom mi a fenéért írnak egyáltalán. Engem ha valami nem érdekel és nem tudok mit hozzáfűzni, akkor lapozok tovább. Ezt kéne sokaknak tenniük...
Én is kaptam már ilyen segítőkész hasznos választ...
Ne törődj vele. Az ilyen embereknek ez a legnagyobb sikerélménye az életben! Ideböfög valami hülyeséget, aztán azt hiszi ő a menő.
2014. nov. 7. 04:59
3/8 anonim válasza:
Én jópár kérdést feltettem már itt, volt, amire hülyeségeket írtak, és nekem is kinyílt tőle a bicska a zsebemben, de általában megfigyeltem, hogy azok válaszolnak a kérdésre, akiket valamilyen módon megsértett a kérdés, felhúzta magát rajta, és nincs tisztában még avval, hogy ő más, mint a kérdés által "lehúzott" valaki.
A családi kapcsolatok részhez csak dühöngeni jár az ember, azon szoktam röhögni, hogy ott a sok szuperanyu, aki osztja az észt a "hülye férjekkel" kapcsolatban, viszont a gyerekek meg lassan olyanokat írnak ki az anyjukról, hogy hogy kéne eltennem láb alól az anyámat, mert olyan hülye...
2014. nov. 7. 07:12
4/8 anonim válasza:
Igen, ez tényleg bosszantó, én korábban pont emiatt töröltettem magam, de a végén mégis visszajöttem. Ahogy látom azóta sem változott nagyon a helyzet, sok az olyan ember, akinek lehet semmi keresnivalója nem lenne itt, mert csak trollkodni jár fel. Ami még zavar az az, hogy kiteszel egy kérdést, és elkezdenek ismeretlenül minősítgetni, hogy ilyen vagy, olyan vagy, ilyen lehetsz, olyan lehetsz... Ismeretlenül hogy jön valaki ahhoz, hogy elkezdjen negatívan minősíteni? Na ez az, amitől még a gyomrom is fel tud fordulni! 24L
2014. nov. 7. 07:38
5/8 anonim válasza:
sok a komplexusos idiota, aki a valo eletben nem tud ervenyesulni es itt jol kieli magat. lepontozom es annyi, nem erdemes veluk foglalkozni, mert szanalmasak. azert neha jon egy-ket meglepoen hasznos es segitokesz valasz is, szoval ez ne tartson vissza a kerdezestol!
2014. nov. 7. 08:18
6/8 anonim válasza:
a kedvencem az, amikor felteszek valami hétköznapi problémával kapcsolatos kérdést és akkor jön a sok okoskodó fsz osztani az észt, hogy micsoda problémák meg 'gratulálok, hogy ez életed legnagyobb gondja' mintha csak halálos betegségekről meg elárverezett házakról lehetne írni. sehol nem írtam, hogy éltem legnagyobb problémája, te szerencsétlenek, de nem hinném, hogy mindenhez féloldalas magyarázkodást kéne fűznöm, mert néhány embernek örömet okoz, ha arctalanul, név nélkül beszólogathat másoknak az interneten.
2014. nov. 7. 08:56
7/8 anonim válasza:
Szerintem régen még nem volt ilyen az oldal, mostanában vannak rajt olyanok, akik csak trollkodni járnak fel és igazából tök értelmetlenné teszik az egészet.
Sok esetben egyébként a kérdező is hibás, mert hülye kérdést tesz fel és utána meg problémázik, hogy arra hülye válasz jár. Vagy nem fogadja el mások normális véleményét és nekiáll kötözködni.
Egyébként itt valaki írta már, én is azt imádom, amikor valaki egy egyszerű kérdést tesz fel és akkor arra jön, hogy mit aggódsz ezen én sokkal rosszabb körülmények közt élek mégse hisztizek, csak... (pontosan azt csinálja).
Szóval ja, én is érzem, hogy kezdi elveszteni az oldal az eredeti funkcióját.
2014. nov. 7. 15:20
8/8 anonim válasza:
Nekem a kedvencem a Pesten hallottam csoport. Nem tudom ismeritek e ilyen vicces történetek/képeket osztanak meg emberek. Na egyes emberek olyanokba bele tudnak kötni,hogy én csak lesek. Annyi rosszindulat van egy egy poszt alatt, hogy legszívesebben kaktuszt dugnék a seggükbe. Komolyan mondom gusztustalan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!