Undorodom ettől, hiányzik. Nektek nem?
De nem tudod felhívni a barátnőidet,hogy jó lenne találkozni,elmenni moziba vagy valami?Ennyire sem hajlandók?:( Vagy strandolni?
Az én gyerekem(ha lesz),akkor tuti,hogy 6 éves koráig csak a tévével fog használat szinten találkozni,és semmiféle tabletet,telefont NEM fog kapni.Amennyiben mégis ezért kicikiznék,akkor kapna,de otthon akkor is fognám és elvenném tőle,főleg,ha ráfüggne.Tőlem nem szedték el a gépet 11 éves koromban,de én elszedtem volna a szüleim helyébe!És akkor tették volna nyilván helyesen.Csak az a helyzet,hogy akkor még ezt meg lehetett volna csinálni,mert nem volt ciki,NA DE!Most már meg sem lehetne tenni,mert lenne hiszti,rúgdosás,harapás,lökdösődés,bőgés,sírás,nyafogás,meg minden,amit eltudsz képzelni,körítve a fenyegetéssel!
Az én gyerekem ha ilyet talál csinálni,én tuti megmondom neki szépen,hogy kedves fiam/lányom,te még ezeket a dolgokat nem csinálhatod,mert még semmit nem értél el,semmid nincsen,és örülj,hogy van tető a fejed felett...főleg,ha lány lenne és ilyen lenne,mint ezek a mai nyomik...hát ha 2006-ban vagy 2008-ban rakott volna valami magára ENNYI KIB*szTT sminket,állítom,hogy hülyének nézték volna :D
Keress olyan barátokat, akik jobban értékelik a szemtől-szembeni találkozásokat, a közös kiruccanásokat, mint a kütyüket. Ennyit tudsz tenni.
100 évvel és ~2 hónappal ezelőtt mellesleg kirobbant az első világháború.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!