Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek jogosan vagyok...

Szerintetek jogosan vagyok felháborodva?

Figyelt kérdés
Az egyik rokonom megkért h csináljak róla portré képeket, mivel most fog végezni a középsuliban. Én meg is csináltam a képeket, szépen ki is photoshoppoltam és elküldtem neki. Örült is neki, meg akkor megvolt elégedve mindegyikkel. Konkrétan rákérdeztem h változtassak e valamin h ha nem tetszene neki. Most meg felrakta az egyiket a facebookra, de úgy h saját maga megváltoztatta. Kifehérítette valamien programmal az egészet és úgy néz ki rajta mint egy hulla... és ezt a fehérített verziót nyomtatta ki és osztogassa mindenkinek. Vicces még én is ezt kaptam... Nekem ez nagyon nem esik jól, mert nagyon sokat dolgoztam a háttérrel, az árnyékolással stb. Ő meg egy ingyenes programmal tönkrette. Pedig ha valami nem tetszet volna neki rajta akk nyugodtan szólhatot volna. Most meg nem érti h miért vagyok felháborodva. Ja és hozzáteszem h ingyen csináltam a képeket. Szerintetek jogosan vagyok felháborodva h tönkrette a munkám?
2014. okt. 23. 11:49
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Sztem meg pusztán lehetett volna benne annyi emberség h szól nekem h módosítja a munkám. Ja és én nem tettem kötelezővé h csak az enyémet használja. Megvoltak neki az eredeti képek is (ugyanolyabban a minőségben), miért nem azokból alkotott?
2014. okt. 23. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!