Szerintetek jogosan vagyok felháborodva?
Valószínűleg mégsem tetszett neki, és csinált egy másikat. Felesleges ezen pörögni.
Hány éves vagy kérdező?
Komolyan nem értem, hogy egyes válaszolók hogy bírják leírni azt, hogy "nem jogos" meg "joga van hozzá, ha már odaadtad neki" és "mit hisztizel ezen". Bármilyen műről legyen szó, vagy az alkotó nyúljon bele, vagy senki sem.
Amúgy külön fel is ajánlottad, hogy kijavítod neki tetszőre, ha kell, vagy csak evidensnek vetted, hogy szólni fog, ha baja van vele?
Nem nevezem magam alkotónak, bár nálam a photoshop nem csak a pattanások kiszedését jelenti... és ha már dolgozok egy képpel több órát akk sztem legalább kérdezzem meg h módosíthatja e a képet. Már nem először csináltam neki portré képeket és mindig megkérdeztem h tetszik e neki vagy módosítjak e valamin. Most sem tettem másként és mindenkitől megkérdem ezt, akárkinek is csinálok munkát. Volt h utólag írtak rám h valamin változtatni szeretnének és én szó nélkül megtettem, sosem csináltam ebből problémát.
Sztem más sem örülne annak h ha órákat dolgozik valamin és egy ismerőse csak úgy tönkretenné mert neki így jobban tetszik....
"Bármilyen műről legyen szó, vagy az alkotó nyúljon bele, vagy senki sem."
Onnantól hogy átadta nem számít az ő "művének", ilyen a munka, még ha ingyen is csinálta.
"sztem legalább kérdezzem meg h módosíthatja e a képet"
Basszus, a saját fotójáról van szó, most komolyan kérjen engedélyt arra hogy a SAJÁT MAGÁRÓL készült fotót módosíthatja e? :D
"Sztem más sem örülne annak h ha órákat dolgozik valamin és egy ismerőse csak úgy tönkretenné mert neki így jobban tetszik...."
Magyarul használja mindenképpen a te képed, csak mert neked úgy jobban tetszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!