Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek jogosan vagyok...

Szerintetek jogosan vagyok felháborodva?

Figyelt kérdés
Az egyik rokonom megkért h csináljak róla portré képeket, mivel most fog végezni a középsuliban. Én meg is csináltam a képeket, szépen ki is photoshoppoltam és elküldtem neki. Örült is neki, meg akkor megvolt elégedve mindegyikkel. Konkrétan rákérdeztem h változtassak e valamin h ha nem tetszene neki. Most meg felrakta az egyiket a facebookra, de úgy h saját maga megváltoztatta. Kifehérítette valamien programmal az egészet és úgy néz ki rajta mint egy hulla... és ezt a fehérített verziót nyomtatta ki és osztogassa mindenkinek. Vicces még én is ezt kaptam... Nekem ez nagyon nem esik jól, mert nagyon sokat dolgoztam a háttérrel, az árnyékolással stb. Ő meg egy ingyenes programmal tönkrette. Pedig ha valami nem tetszet volna neki rajta akk nyugodtan szólhatot volna. Most meg nem érti h miért vagyok felháborodva. Ja és hozzáteszem h ingyen csináltam a képeket. Szerintetek jogosan vagyok felháborodva h tönkrette a munkám?
2014. okt. 23. 11:49
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Ennyi erőből feleslegesen dolgoztam annyit az árnyékolással meg a háttérrel mert elég lett volna odaadni az originál képet h azt fehérítse ki. Csak akk nem tudom h mi a francnak kért meg h csináljam meg neki.
2014. okt. 23. 13:21
 12/21 anonim ***** válasza:

Valószínűleg mégsem tetszett neki, és csinált egy másikat. Felesleges ezen pörögni.

Hány éves vagy kérdező?

2014. okt. 23. 13:25
 13/21 anonim ***** válasza:
Ez van bakker, nem tetszett neki, kész. Valószínűleg már az elején sem tetszett, vagy ő nem így képzelte el, csak ha már látta hogy melóztál vele, nem akarta megmondani hogy bocs, hagyd a fenébe, megoldom inkább én. Ennyit hisztizni ezen...
2014. okt. 23. 13:37
 14/21 A kérdező kommentje:
Senki nem hisztizik... Mellesleg 20 vok ha ez annyira számít
2014. okt. 23. 14:59
 15/21 anonim ***** válasza:
Ha nem tetszett neki ,miert nem szolt,talan annyi
2014. okt. 23. 15:13
 16/21 anonim ***** válasza:
Ha nem tetszett neki,miert nem szolt?Talan annyi emberiseg sem volt benne?Azert a mas munkajat nem kell letojni.
2014. okt. 23. 15:15
 17/21 anonim ***** válasza:
34%

Komolyan nem értem, hogy egyes válaszolók hogy bírják leírni azt, hogy "nem jogos" meg "joga van hozzá, ha már odaadtad neki" és "mit hisztizel ezen". Bármilyen műről legyen szó, vagy az alkotó nyúljon bele, vagy senki sem.

Amúgy külön fel is ajánlottad, hogy kijavítod neki tetszőre, ha kell, vagy csak evidensnek vetted, hogy szólni fog, ha baja van vele?

2014. okt. 23. 15:59
 18/21 anonim ***** válasza:
Azért ne nevezzük alkotónak azt, aki megphotoshoppolt egy képet! Ebből akkora tragédiát csinálni.
2014. okt. 23. 16:03
 19/21 A kérdező kommentje:

Nem nevezem magam alkotónak, bár nálam a photoshop nem csak a pattanások kiszedését jelenti... és ha már dolgozok egy képpel több órát akk sztem legalább kérdezzem meg h módosíthatja e a képet. Már nem először csináltam neki portré képeket és mindig megkérdeztem h tetszik e neki vagy módosítjak e valamin. Most sem tettem másként és mindenkitől megkérdem ezt, akárkinek is csinálok munkát. Volt h utólag írtak rám h valamin változtatni szeretnének és én szó nélkül megtettem, sosem csináltam ebből problémát.

Sztem más sem örülne annak h ha órákat dolgozik valamin és egy ismerőse csak úgy tönkretenné mert neki így jobban tetszik....

2014. okt. 23. 16:43
 20/21 anonim ***** válasza:
33%

"Bármilyen műről legyen szó, vagy az alkotó nyúljon bele, vagy senki sem."

Onnantól hogy átadta nem számít az ő "művének", ilyen a munka, még ha ingyen is csinálta.

"sztem legalább kérdezzem meg h módosíthatja e a képet"

Basszus, a saját fotójáról van szó, most komolyan kérjen engedélyt arra hogy a SAJÁT MAGÁRÓL készült fotót módosíthatja e? :D

"Sztem más sem örülne annak h ha órákat dolgozik valamin és egy ismerőse csak úgy tönkretenné mert neki így jobban tetszik...."

Magyarul használja mindenképpen a te képed, csak mert neked úgy jobban tetszik?

2014. okt. 23. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!