Szerintetek jogosan vagyok felháborodva?
NEM, nem jogos, kivéve, ha ezt úgy mutogatja, hogy ez a te müved.
Egy fotót attól kezdve, hogy odaadtál valakinek saját használatra, az illetö módosíthat, neked erre semmilyen befolyásod sincs.
Az, hogy egy megváltoztatott képet tett fel, illetve küldött másoknak is, csak annyit jelent, hogy jelenlet neki az a változat tetszik jobban.
egy esetben lennék ezen kiakadva, ha odaírná az általa elbacott képhez, hogy én csináltam.
Egyébként rosszul esne, hogy nem értékeli a munkám, de nem háborognék.
Azt még valamennyire megértem, hogy nem esik jól, mert úgy jöhet le, mintha nem tetszett volna neki és nem hitte volna, hogy meg tudod úgy csinálni, ahogy szeretné.
De a felháborodás szerintem nem jogos, hacsak nem úgy osztogatja, mint a te munkádat.
Ha fontos volt neked ez a kép, nyilván készítettél belőle magadnak is egy példányt. Az övével meg azt csinál, amit akar.
Én a helyedben, ha te is kaptál az új verzióból, maximum megjegyezném, hogy az eredeti szerintem jobb volt. De semmiképp nem csinálnék ebből balhét, meg sértődést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!