Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek gyáva az aki...

Szerintetek gyáva az aki öngyilkosságot követ el?

Figyelt kérdés
2014. szept. 29. 02:00
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:

Kisegítésként idéztelek vissza saját írásodból, ezt tartalmazza a "-jel közötti tartalom.

Bízom, ezzel (is) tudtam neked segíteni újabb nyelvtani információval. :)

2014. szept. 29. 21:46
 32/48 anonim ***** válasza:

# 31

Amit leírtál, nem nyelvtani információ volt, de ennek a lényeg szempontjából semmi jelentősége.

A 29. hozzászólásodban egyértelmű volt, hogy a "Köszönöm egyetértésedet!" az előtte tőlem idézett mondatra vonatkozott.

Vagyis odamásoltál valamit, amit én fogalmaztam meg, és aztán megköszönted, hogy egyetértek a saját véleményemmel.

Azért is fogalmaztam úgy, hogy "nem igazán értem", mert talán még emlékszel rá, hogy egy pillanatig sem vitatkoztunk azon, hogy joga van-e bárkinek is a véleményéhez.

Szóval még mindig fogalmam sincs, hogy ezek után miért kéne egy teljesen magától értetődő dolgot megköszönnöd, de ha mégis így érzed, akkor szívesen.

Veronika

2014. szept. 29. 22:09
 33/48 anonim ***** válasza:

Fogalmad simcs?

- Semmi gond, én fokozottan toleráns vagyok, és elfogadom a képességekből eredő különbségeket. :)

A témánál maradva a véleményem változatlan:

Az öngyilkosokat alsobbrendű, kegyetlen, a sorsukat megérdemlő lényeknek tartom, és ismeretlenül is sajnálom a szeretteiket, ill. azokat, akiknek gyáva tettével fájdalmat okoz.

Sok kínt és gyötrődést kívánok nekik, mert mi nem öngyilkosok veszünk erőt ahhoz, hogy megküzdjünk a földi életünk gondjaival, és nem menekülünk el.

2014. szept. 29. 22:14
 34/48 anonim ***** válasza:

# 33

"Fogalmad simcs?"

Nem, tényleg nem értem, hogy vajon miért köszönted meg, hogy egyetértek azzal, amit én írtam le, és amiben korábban sem voltunk eltérő állásponton. :-)

És ezen nem változtat az sem, hogy lemásoltad újra, hogy mi a véleményed az öngyilkosokról, aztán pedig újra leírtad a nekik szánt rosszkívánságaidat, mert - mint tudjuk, - te nem csak "normi érző embernek" hanem toleránsnak is tartod saját magadat.

2014. szept. 29. 22:52
 35/48 anonim ***** válasza:

Írtam, semmi gond.

Mindenkinek vannak hiányosságai, így ezzel biztosan nem vagy egyedül.

Bár, vélelmezem, hogy a szövegértelmezés is kellő gyakorlással elsajátítható - pl. ehhez hatékony eszköz az aktiv(abb) fórumozás, szerintem. :)

Jó éjt, szió ^^

2014. szept. 29. 23:00
 36/48 anonim ***** válasza:
93%

niki_vagyok

Marha sok élettapasztalata lehet egy ilyen elkényeztetett hisztis p..nak, és még itt okoskodsz. Könnyű így dumálni, hogy anyu és apu mindent a segged alá rak és a legnagyobb problémád, hogy most iphone 5-ösöd vagy 6-osod legyen (ugyebár anyuék pénzén). Majd akkor gyere vissza ehhez a kérdéshez, ha valami élettapasztalatot is szereztél, amit nem anyu és apu segítségével értél el. De ne aggódj, majd te is kapsz az élettől akkora pofonokat, hogy a halált fogod kívánni^^

2014. szept. 30. 00:56
 37/48 anonim ***** válasza:
82%

Ami meg full röhejes, hogy ilyen írásmóddal játszod itt a nagyokost, elég megnézni a válaszaidat: [link]

"ismi, normi, bari" és még sorolhatnám, legalább tanuljál már meg normálisan magyarul és ne ilyen szánalmas p..csanyelven írjál, ha már egyszer azt szeretnéd, hogy komolyan vegyenek az emberek (elárulom, így nem fognak). Bár véleményem szerint abban a korban vagy, amikor mindenki olyan "hűűűdeérettnekésokosnak" képzeli magát a kortársainál, de elárulok valamit: a korodbeliek 99,9%-a képzeli magát érettebbnek a koránál, de közben qrvára nem az:) Azt tanácsolom húzzál vissza az iskolapadba és igyekezz egy kis észt szorítani abba az üres fejecskédbe, amíg még nem késő.

2014. szept. 30. 01:03
 38/48 anonim ***** válasza:
82%

Mi sem igazolja jobban az igazamat ennél a válaszodnál:

"niki_vagyok nevű felhasználó válasza:

Én csak akkor hisztizek, meg pukkadok és durcizok, ha valamit el akarok érni anyunéknál.

Aztán pár nap után úgyis megkapom amit szeretnék, de néha már nekem nehéz megjátszanom sértődöttségemet.

Baaaromi nagy munka undinak lenni napokon át ^^"

Szánalmas vagy kislány, nézzél tükörbe de jó alaposan (és nem, nem azért, hogy egy újabb szelfít készíts a facebookra..)

2014. szept. 30. 01:10
 39/48 anonim ***** válasza:

Tévedsz, mert Blackberry telóm van :)

Kor, tapasztalat, anyagiak mit számítanak?

Ha jól tudom, akkor itt bárki véleményezhet :)

De te sokkal okosabb lehetsz, ha személyeskedéssel offolod a témát, és olyannal foglalkozol (velem) aki arra méltatlan.

Erről ennyit. xD

2014. szept. 30. 06:38
 40/48 anonim ***** válasza:
91%

36/39 Időpont tegnap 00:56

Igaza van!

Ez a niki_vagyok vagy ki a fa..om elég gyerekes,amig a szülői házban él és szülök viselik gondját addig semmit nem tud az életröl..Menjen 1 hónapig az utcára lakni,majd akkor kicsit tapasztalna..

2014. okt. 1. 13:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!