Több férfi vagy nő követ el öngyilkosságot?
Úgy tudom férfi, mintha úgy hallottam volna.
A nők egész életükben több nehézséget élnek át, edzettebbek lelkileg, erősebbek, könnyebben beletörődnek a rosszba, tűrik a szenvedést, kevésbé lázadnak.
"A nők egész életükben több nehézséget élnek át, edzettebbek lelkileg, erősebbek, könnyebben beletörődnek a rosszba, tűrik a szenvedést, kevésbé lázadnak."
A nők élete 25 éves korukig tündérmese habbal. Szinte semmiért nem kell egyetem végéig megdolgozniuk. Az élet ezüst tálcán rak mindent a lábaik elé.
Egyébként a nők többször próbálnak öngyilkosok lenni, de az igazán hatásos módszerekhez, akasztás, ugrás gyávák ezért marad a jó öreg Xanax, Frontin túladagolás, amibe elég nehéz belehalni.
Ha egy férfi akar öngyilkos lenni, akkor felakasztja, fejbe lövi, vonat elé veti, leszúrja magát, ugrik stb. Őket nehezebb megmenteni. Ráadásul a kultúra a nőknek megengedi a panaszkodást, ezért ők könnyebben találnak segítséget, támaszt, míg a férfi magára marad a démonaival, mert a társadalom nem kíváncsi egy férfi picsogására, aztán csodálkoznak, amikor megöli magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!