Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mik azok a dolgok, amikhez...

Mik azok a dolgok, amikhez egy férfitól, fiútól elvárható hogy értsen legalább egy kicsit?

Figyelt kérdés
És gáz ha nem ért hozzá semennyire se.
2014. aug. 31. 19:50
1 2
 11/12 Lilikécske ***** válasza:
#1 inkább a villanyt a villanyszerelő szerelje meg, a vizet meg a vízvezetékszerelő.
2014. aug. 31. 23:24
 12/12 anonim ***** válasza:

"Nem hinném, hogy egy négy nyelven folyékonyan beszélő, önmagát ellátni képes (nem esik pánikba, ha épp nincs a közelben nő, aki főzzön rá), művelt orvos rosszabb lenne, mint egy apuci BMW-jével eszetlenül száguldozó, a ház elektromos rendszerébe belekontárkodó valaki."

LOL. Egy villanykörtét, meg egy biztosítékot egy orvos is ki tud cserélni,egy csaptelepet bármelyikünk szét tud szedni, viszont azt megnézem, hogy te hol találsz négy nyelven beszélő orvost. :-D Egyébként általában egy, vagy két felsőfokújuk van.

És az a helyzet, hogy úgy tűnik rosszabb az orvos, mint a BMW-s. Habár én még orvos nem vagyok, csak hallgató, de felsorolni sem tudnám, hány olyan eset volt amikor a drága hölgy engem le sem sz.rt, de majdnem összepisilte magát, amikor megjelent a nagypofájú suttyó, aki jó ha a nyolc általánost elvégezte. Na ennyit ér az orvosi, meg a műveltség. És ezzel a tapasztalatommal nem vagyok egyedül. Talán nyugaton ahol kétmilliót keresnek jelent valamit, ha az ember orvos. Itthon a fiatal nők körében ez annyira vonzó dolog, mintha azt mondanám utcaseprő vagyok.

2014. szept. 1. 01:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!