Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom külföldre ment nyaralni attól még elvárható legalább egy sms?
Figyelt kérdés
már elég régóra elment és semmi életjelet nemadott magáról. vagy ilyenkor a pasik nemszoktak? családdal ment nem haverokkal..2010. aug. 18. 15:10
1/13 anonim válasza:
Nyugodj meg! Lehet, hogy egy kis kikapcsolódásra van szüksége! Az is lehet, hogy nincs is bekapcsolva a mobilja! Külföldön nekem sem szokott! Ha meg a családdal ment, akkor főleg semmi probléma!
2/13 anonim válasza:
Hát az attól függ. Lehet drága a mobilszolgáltatás, de egy sms-t azért kibírna.
3/13 anonim válasza:
szia!
ha 1500 ft alatt van a kártyáján a pénz nem tud hívni , se írni sms-t
4/13 anonim válasza:
Hasonló jellegű konfliktusom nekem is volt. Előfordulhat pl., hogy nem tudja tölteni a telefont (ha mondjuk kempingben van és nem rendes szálláson).
De ha egyáltalán egész nap nem keres, szerintem jogosan sértődsz meg.
5/13 anonim válasza:
Egy smst kibírna, de nekem pl. külföldön egyáltalán nem is működik a telefonom. Írj neki egy üzit, hogy mi van vele, hogy érzi magát. Ha válaszol, akkor megnyugodhatsz kicsit, ugyanakkor el is gondolkozhatsz rajta, hogy magától eddig mért nem írt.
6/13 anonim válasza:
Elég régóta, az kb mit takar? Én nemrég voltam nyaralni a barátnőimmel és sikerült egy nagyon feszes programot összeállítani. Őszintén szólva eszembe sem jutott felhívni a pasimat, pedig mi már évek óta együtt is élünk. De nem azért, mert nem szeretem, hanem mert egyszerűen egész nap egy csomó más dologgal voltam elfoglalva.
7/13 anonim válasza:
"egész nap egy csomó más dologgal voltam elfoglalva."
Hogyne. Egész nap nincs 2 perced, hogy megírj egy SMS-t? Aki akar annak van ideje.
8/13 A kérdező kommentje:
2 hete ment el
2010. aug. 18. 16:32
9/13 anonim válasza:
lehet nem állitotta be jól az előfizetését (van hogy még magyarországon kell egy SMS-t küldeni, amivel aktiválni lehet a külföldi használatot...) vagy nincs rendes szolgáltató arra fele
10/13 anonim válasza:
Hát,illő lett volna üzenni,hogy mivan vele,vagy nem is szeret igy nem gondol rád mert nem hiányzol neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!