Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az elvárható, teljesíthető, vagy "kiérdemelt" szexuális együttlét nálatok? Mennyiben befolyásolja ennek hiánya, vagy megléte a mindennapjaitokat?
Idióta kérdező D
Szerintem havi 1 D
hát mi több mint egy éve élünk együtt..és egy héten legalább 3szor van szex vagy orál, ha nincs ennyi valamiért, feszültek vagyunk többször összekapunk mint akkor ha van:)
remélem így értetted:)
Hétköznap napi 1,hétvégén több is:)ill ahányszor együtt alszunk 1 aktus átlag.23N.
Ha nem alszunk együtt én már szinte szomorú vagyok:s 22n.
Mi hetente-kéthetente vagyunk együtt, a barátnőmből ennyit lehet "kicsikarni". Nekem napi egy igényem lenne rá. Még ezt a nyarat vele töltöm aztán viszlát, ha nem változik a helyzet. :( Ja és a szomorú az egészben, hogy 3,5 éves kapcsolat, és együtt élünk :(
A második kérdésre válaszolva, ez az én hangulatomat kb depresszió közeli szinten tartja. Ha rendben lenne, én lennék a legboldogabb ember a világon, mert egyébként egy nagyon aranyos, kedves, okos, és csinos lány.
Utolsónak: fogamzásgátlót szed?
Mert akkor orvossal beszéljen, mert ez ettől is lehet.
Plusz egy hormonvizsgálat sem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!