Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mik azok a dolgok, amikhez...

Mik azok a dolgok, amikhez egy férfitól, fiútól elvárható hogy értsen legalább egy kicsit?

Figyelt kérdés
És gáz ha nem ért hozzá semennyire se.
2014. aug. 31. 19:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Pl. minimális villany- és vízvezeték szerelés, s jó, ha van jogsija, akkor is, ha nem saját autója van.
2014. aug. 31. 19:57
 2/12 Különlegescsajszi ***** válasza:
15%
ßaszni,nyalni,csókolni,szeretni!:DDD
2014. aug. 31. 20:00
 3/12 Különlegescsajszi ***** válasza:
0%
jah,-és gyereket csinálni! mert nem jó,ha magtalan.!:D Üdv:. Erika.
2014. aug. 31. 20:01
 4/12 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem férfiként:

-jogsi

-villanykörte, biztosíték, egyéb egyszerű és viszonylag veszélytelen elektromos műveletek

-alapszintű duguláselhárítás

-fűnyíró és egyéb kerti kisgépek használata, karbantartása

-főzés, alapszinten

-barkácsolás, IKEA cuccok sikeres összerakása

-BLS, aki nem tudja mi az és van jogsija az szégyelje magát

-felhasználó szintű informatikai ismeretek

2014. aug. 31. 20:20
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

"-BLS, aki nem tudja mi az és van jogsija az szégyelje magát "

Miért is kellene szégyellnie magát? Szégyellje az, aki a magyar nyelvben nem magyar kifejezéseket használ, hanem angol rövidítéseket.

2014. aug. 31. 21:03
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Ez egy annyira fontos és életet befolyásoló dolog, hogy a hivatalos elnevezést nem ismerni is szégyen. Ha rajtam múlna nem kaphatna senki érettségit anélkül, hogy ne tenne belőle külön vizsgát. És akkor talán nem az lenni mint most, hogy a sok idióta hagyja meghalni az olyan embert, akit meg lehetne menteni, ha tudnák, hogy hogyan kell.
2014. aug. 31. 21:12
 7/12 anonim ***** válasza:

Hát, a BLS-t én sem tudtam, viszont cserében már csináltam. Mindegy, akkor most szégyenlem magam kicsit... :-)

Szóval, egy férfi tudjon:

felszerelni

összerakni

megjavítani

megemelni

elvinni

megoldani

megvédeni

felépíteni

vagy, ha ezek nem mennek, legyen esze annyi pénzt keresni, hogy meg tudja fizetni azokat akik megcsinálják ezeket helyette.

2014. aug. 31. 21:31
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

Azért itt vannak olyan dolgok amik miért lennének elvárhatóak. pl. IKEÁS cuccok. Honnan a f#szból kéne nekem tudni összerakni IKEÁS cuccokat ha szarok az ikeára? Sőt még életemben nem volt dolgom ikeás cuccokkal. Jogsi meg, eléggé pénz kérdése, azért közel vagy több min 200 ezer forint azért, hogy csak legyen jogsim de autót vezetni jó ha havonta vagy 2 havonta vezetnék, hát...

Én fontosabbnak tartok, egy minimális önvédelmet például, nehogymá 2 12 éves cigánygyerek kiraboljon egy nyavalyás bicskával stb.

2014. aug. 31. 22:14
 9/12 anonim ***** válasza:
70%

"Honnan a f#szból kéne nekem tudni összerakni IKEÁS cuccokat ha szarok az ikeára?"

Onnan kellene tudnod, hogy ha van benned egy kis barkács "ösztön", akkor, ha most eléd raknék egy szekrényt, az összeszerelési útmutatóval, akkor össze tudnád rakni. Az IKEÁ-t példának írtam.

2014. aug. 31. 22:25
 10/12 anonim ***** válasza:
78%

Mennyi olcsó sztereotípia összegűlt itt egy helyen...

Viselkedjen értelmes emberként, férfiként, hogy konkrétan mihez ért, az nem elsődleges.

Nem hinném, hogy egy négy nyelven folyékonyan beszélő, önmagát ellátni képes (nem esik pánikba, ha épp nincs a közelben nő, aki főzzön rá), művelt orvos rosszabb lenne, mint egy apuci BMW-jével eszetlenül száguldozó, a ház elektromos rendszerébe belekontárkodó valaki.

2014. aug. 31. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!