Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nézik le annyian az...

Miért nézik le annyian az eltartott nőket?

Figyelt kérdés

Nem azokra gondolok, akiknek az az életcéljuk, hogy majd találnak egy gazdag pasit, aki eltartja őket, és kész.

Hanem azokra, akiknek nem önszántukból alakult így az életük. Például elvesztették a munkahelyüket, anyasági után nem vették vissza őket dolgozni, külföldre költöztek, és a párjuk előbb talált munkát...

És nem is évekig tartó állapotról van szó, hanem jobb esetben 1-2 hónapról maximum.

Bezzeg az önszántukból évekig otthon ülő, munkakerülő, eltartott férfiakról sosem esik szó...

2014. júl. 22. 19:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem számít eltartott nő kategóriának, ha valaki átmenetileg nem dolgozik pl. munkanélküliség, anyaság miatt.

Azokat nézik le, akiknek ez az életcéljuk. És persze van sok ilyen férfi is :)

2014. júl. 22. 19:25
 2/9 anonim ***** válasza:
74%

Nem solom meg az ilyen noket, de teny hogy en nem fogadnam el ezt az allapotot. En pl tulsagosan felek attol a szep mondattol hogy "bezzeg xy ideig en tartottalak el".

Max gyesen munka nelkul, de utana, meg ha gyarba is kell mennem gurizni, inkabb mint otthon legyek parom penzen.

DE hangsulyozom, nem szolok le ezert mas noket, vegulis mindenki maga oldja meg az anyagiait, nem? :D

2014. júl. 22. 19:26
 3/9 anonim válasza:
100%

Amiről te beszélsz az nem eltartás. Ha keres munkát a nő akkor mindenben támogatnám ami a sikerhez közel viszi. Akár az egyetemet, tanfolyamot nyelvvizsgát is kifizetném neki. Ha nem keres munkát mer nem érdekli az önmegvalósítás mert HTB akar lenni akkor nem igen foglalkoznék vele szóval össze sem jönnénk :) De te nem ezt kérdezted.

27/F

2014. júl. 22. 19:27
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem soha nem azokat nézik le akinek átmeneti időre nincsen munkája, vagy éppen megegyezik a pár, hogy a nő otthon lesz, házi munkát végez és neveli a gyerekeket (de mindezt tisztességgel is csinálja a nő). Azokat nézik le - nemtől függetlenül - akinek büdös dolgozni, de minden gátlás nélkül szórja a párja pénzét.
2014. júl. 22. 19:40
 5/9 anonim ***** válasza:
61%

Talán mert ezek a nők értéktelen, minden ambíciótól mentes semmik, és általában még büszkék is rá?

Figyelj, terhesen törvény védi a nőt, nem lehet kirúgni. Ha pedig olyan a munkahelye, hogy tudja, hogy nem fogják visszavenni, talán meg kellene fontolnia kicsit jobban, hogy most érdemes-e illetve alkalmas-e gyermeket vállalni. Ha ilyenkor otthagyja a férje, mi lesz vele szerinted, bizonytalan állással vagy semilyennel, kisgyerekkel a nyakán?

Az ilyeneknek a legnagyobb a szája mindig, mindenki szar, ők megpróbáltak mindent...mindig más a hibás, hogy nekik nincs munkájuk, hogy ők csak gyes-t kaptak, hogy ők feketén dolgoztak és a többi.

Aki 1-2 hónapot van otthon, az nem eltartott, hanem munkakereső. Az ilyen nőkkel/férfiakkal az égvilágon semmi gondom, és nem is látom miért lenne gond velük.

2014. júl. 22. 19:41
 6/9 A kérdező kommentje:

Anyukám kétszer volt munkanélküli, egyszer mert megszűnt a cég, akiknél dolgozott, és eltartott 2-3 hónapba, még talált új munkát, máskor meg mert nem vették vissza anyasági után.

(Elment szülni, 3 évig otthon volt, még nem lett ovis a húgom, és a főnöke az ígérete ellenére nem vette vissza.)

Én nemrég költöztem külföldre a páromhoz. 3 hónapja élünk együtt, még nincs munkám.

A háztartást tökéletesen ellátom, a reggeli mindig az asztalon van, neki egy poharat nem kell elmosni.

Nincs mosógépünk még, így kézzel mosok a zokniktól kezdve a fürdőlepedőkig mindent. Emelett nyelveket tanulok, hogy minél hamarabb munkát kaphassak.

Nem költöm a párom pénzét, amióta együtt lakunk, egyetlen egyszer vett nekem ruhát, és kétszer fizette ki a kozmetikai szereimet (tusfürdő, sampon) a boltban.

Ennek ellenére rengeteg embertől megkaptam itt az oldalon, hogy "pénzéhes hisztis pitsa".

2014. júl. 22. 19:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele ki mit mond ,mit számít,az a lényeg te mit gondolsz.
2014. júl. 22. 20:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Akik lenézik az ilyesmit, azzal nem érdemez foglalkozni. De szerintem, ha valaki eltartott szeretne lenni, és ezt megvalósítja, akkor a jobb, mint ha véletlenül lenne az. Nem értem miért nézed le őket.
2014. júl. 23. 13:46
 9/9 A kérdező kommentje:
Én nem nézek le senkit, szíve joga. Engem szoktak lenézni.
2014. júl. 23. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!