Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért gondolják annyian ebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják annyian ebben a kategóriában, h csak a férfiak lépnek félre ráadásul ők is valami fiatal csitrivel?

Figyelt kérdés

A környezetemben kb fele-fele az arány, arról ne is beszéljünk, h általában szintén házas a partner.

Persze van a kérdésben felhozott eset is, de kevés.

Sőt, van egy íratlan szabály, h azért kell szintén házassal kezdeni, mert az majd nem akar többet plusz fél az is a lebukástól, így figyelmes lesz.

2014. ápr. 27. 19:12
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
59%

Na mi van, megbántott az asszony? :)

Honnan veszed te ezeket?

2014. ápr. 27. 19:17
 2/20 A kérdező kommentje:

Ennek mi köze van az asszonyhoz?

Főleg h én azt dobtam fel igazából, h házas a szerető is.

2014. ápr. 27. 19:21
 3/20 anonim ***** válasza:
48%
Rosszul látod kérdező. Megcsalást csak a férfiak követnek el! Az összes többi nem csak a boldogságát keresi, kiteljesedni akar! Remélem így már érted?
2014. ápr. 27. 19:21
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Nők is ugyanúgy csalják a partnereiket. Igen, sokszor azért, mert a boldogságot nem kapják meg a férjüktől, másnál keresik buta módon azt. A férfiakat azért szidják jobban ilyen esetben szerintem, mert bár náluk is játszhat az a faktor, ami a legtöbb nőt megcsalásra készteti, mégis sokan csak azért dugnak félre, mert vonzódnak az adott lányhoz, unalmas már csak a feleséggel. Ez nagy általánosítás, persze, hiszen a férfi is menekülhet a nőtől egy másik nőhöz, de valljuk be, azért nem mindig csak ez van a pakliban. A nők nagy része nem akar más pasival szexelni, elég nekik a férjük. Ha eljutnak odáig, hogy mást keresnek, akkor gondok vannak.

És igen, a szexpartner szerintem is logikus, hogy sokszor házas, bár ez nem törvényszerű, szerintem.

2014. ápr. 27. 19:27
 5/20 anonim ***** válasza:
84%
Aki ezt gondolja,az beszűkülten gondolkodik,és valami Tescós szatyorban él.Csak körül kell nézni kicsit,és hamar rá lehet jönni,hogy az emberek jelentős hányada csalfán viselkedik egy kapcsolatban,nemtől és kortól függetlenül.Akinek pedig nem kell a kötöttség,az bőven talál magának hasonló gondolkodású,vagy megvezethető partnert,aki még csak nem is házas.
2014. ápr. 27. 19:28
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Én 32 év alatt nem csaltam meg a feleségemet és ő sem engem. Akkor mi valami különcök vagyunk?
2014. ápr. 27. 19:37
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
nem hiszem, hogy sokan ezt gondolnák, szerintem ez csak általánosítás...
2014. ápr. 27. 19:47
 8/20 anonim ***** válasza:

dves 6#os, sok boldogsagot nektek!:)

A legtöbben megteszik, nemtől függetlenül, annó én is félre léptem, nem vagyok rá büszke:(

2014. ápr. 27. 19:51
 9/20 A kérdező kommentje:

6

Te nem különc vagy, hanem egyszerűen egy idióta, aki képtelen értelmezni a kérdést....

2014. ápr. 27. 19:54
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
6-os vagyok. Köszönöm Kedves Kérdező.
2014. ápr. 27. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!