Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják annyian ebben a kategóriában, h csak a férfiak lépnek félre ráadásul ők is valami fiatal csitrivel?
A környezetemben kb fele-fele az arány, arról ne is beszéljünk, h általában szintén házas a partner.
Persze van a kérdésben felhozott eset is, de kevés.
Sőt, van egy íratlan szabály, h azért kell szintén házassal kezdeni, mert az majd nem akar többet plusz fél az is a lebukástól, így figyelmes lesz.
Na mi van, megbántott az asszony? :)
Honnan veszed te ezeket?
Ennek mi köze van az asszonyhoz?
Főleg h én azt dobtam fel igazából, h házas a szerető is.
Nők is ugyanúgy csalják a partnereiket. Igen, sokszor azért, mert a boldogságot nem kapják meg a férjüktől, másnál keresik buta módon azt. A férfiakat azért szidják jobban ilyen esetben szerintem, mert bár náluk is játszhat az a faktor, ami a legtöbb nőt megcsalásra készteti, mégis sokan csak azért dugnak félre, mert vonzódnak az adott lányhoz, unalmas már csak a feleséggel. Ez nagy általánosítás, persze, hiszen a férfi is menekülhet a nőtől egy másik nőhöz, de valljuk be, azért nem mindig csak ez van a pakliban. A nők nagy része nem akar más pasival szexelni, elég nekik a férjük. Ha eljutnak odáig, hogy mást keresnek, akkor gondok vannak.
És igen, a szexpartner szerintem is logikus, hogy sokszor házas, bár ez nem törvényszerű, szerintem.
dves 6#os, sok boldogsagot nektek!:)
A legtöbben megteszik, nemtől függetlenül, annó én is félre léptem, nem vagyok rá büszke:(
6
Te nem különc vagy, hanem egyszerűen egy idióta, aki képtelen értelmezni a kérdést....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!