Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért gondolják annyian ebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják annyian ebben a kategóriában, h csak a férfiak lépnek félre ráadásul ők is valami fiatal csitrivel?

Figyelt kérdés

A környezetemben kb fele-fele az arány, arról ne is beszéljünk, h általában szintén házas a partner.

Persze van a kérdésben felhozott eset is, de kevés.

Sőt, van egy íratlan szabály, h azért kell szintén házassal kezdeni, mert az majd nem akar többet plusz fél az is a lebukástól, így figyelmes lesz.

2014. ápr. 27. 19:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

És az is téves előítélet, hogy megcsalni csak fiatalabbal és szebbel szoktak a férfiak.

Annyiszor olvastam, hogy "ráadásul tíz évvel idősebb nálam és legalább húsz kilóval több"

Mégiscsak tudott adni valamit, amit a feleség a fiatalságával és vékonyságával nem tudott megadni...

2014. ápr. 27. 20:00
 12/20 A kérdező kommentje:

Na jó akkor engedd meg h megdicsérjelek(megkérem a többi válaszolót is, h dicsérjétek agyon szegényt, hát milyen szépen leírta, h mekkora rendes ember, bár más kérdés, h a kutya nem kérdezte)

Így most jobb?

Vagy várj!

Mester taníts, ilyen gerinces ember akarok lenni. mint Te!

De várjunk már, hát én se csaltam meg senkit se, pedig 6 éve párkapcsolatban vagyok.

Hát akkor tessék engem is sztárolni, mert elvárom ám!!!4444

2014. ápr. 27. 20:01
 13/20 A kérdező kommentje:
Igen, ez is elég gyakori, h a nő nem fiatalabb meg csinosabb hanem idősebb és nem valami igényes magára.
2014. ápr. 27. 20:04
 14/20 anonim ***** válasza:

"Igen, ez is elég gyakori, h a nő nem fiatalabb meg csinosabb hanem idősebb és nem valami igényes magára."

Mégiscsak őt kívánja meg a férfi, és nem az asszonykáját. Érted? Hiába fiatalabb, csinosabb, igényesebb (bár ez mind-mind relatív - az én férjem szerint az ideálisnak mondott testalkatú nők girnyók, és bottal sem piszkálná őket, én kifejezetten husi vagyok, ami ma elítélendő), ha nem őt pumpolja otthon a férj, hanem az öregebb és kövérebb szeretőjét... :)

2014. ápr. 27. 20:06
 15/20 anonim ***** válasza:
Kérdező nagyon el vagy szálva magadtól, sértegetsz másokat. Kioktatsz olyanokat, akik az apád, anyád lehetnének. Örülj, hogy nem az én gyerekem vagy! Én mérhetetlenül boldog vagyok, hogy csak valahol levegőben úszol!
2014. ápr. 27. 20:32
 16/20 anonim ***** válasza:
Most inkább nem válaszolok.
2014. ápr. 27. 21:05
 17/20 anonim ***** válasza:

Hátőőőő...ha egy pasi félre lép, az egy nővel kell megtennie...aki rosszabbik esetben szintén épp vele lép félre. De mivel több itt a nő, persze, hogy a pasik vannak megcélozva!

Engem is megcsaltak, én is csak erősítem az arányt, azzal, hogy a pasik félrelépnek. :D

2014. ápr. 27. 21:06
 18/20 anonim ***** válasza:
66%
Azért valljuk be, hogy a félrelépés jellemzően a férfiak sportja. Főleg 35 fölött.
2014. ápr. 27. 21:14
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem macska.
2014. ápr. 27. 23:32
 20/20 anonim ***** válasza:
Az öreg dagadt tetvek mindenre képesek hogy valaki beléjük üritsen....
2014. dec. 14. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!