Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit rontok el, miért tiltanak le?

Mit rontok el, miért tiltanak le?

Figyelt kérdés

csajok ok nélkül letiltanak, valaki a puszta létezésem miatt az egyik napról a másikra, másik 1-2 nap chatelés után...

mit rontok el? Pls segítsetek!

2014. júl. 17. 09:32
1 2
 1/11 anonim válasza:
Hol tiltanak le, Milyen oldalon?
2014. júl. 17. 09:41
 2/11 anonim ***** válasza:
Részletek nélkül nehéz lesz bármit is mondani. Tudnunk kellene, hogy hány éves vagy, miről beszélgettek, hogy folyik a beszélgetés, ki milyen aktív benne, stb. Ha gondolod írj privátot és kitaláljuk ketten.
2014. júl. 17. 09:52
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem is leírhatod bővebben ha gondolod.
2014. júl. 17. 09:55
 4/11 anonim ***** válasza:
Egyszerű, nem jössz be nekik és ezt így a legegyszerűbb kifejezni. A nem jössz be-t nem külsőre értem.
2014. júl. 17. 10:22
 5/11 anonim ***** válasza:

Hmm... talán meggondolta magát, hogy ismerkedni akar-e veled vagy sem. ><

Engem egy csajszi bejelölt, rendben, visszajelölöm. Ráírok, hogy miért jelölt be? Erre csak úgy. Rendben, elkezdtünk beszélni mert volt közös téma. Aztán egyszer csak azt látom, hogy le vagyok tiltva. :'D S nem tudtam miért. :D Mert nem írtam semmi rosszat szerintem, amiért le kéne tiltani.

De én is tiltottam le már embert, ebben az esetben pasit, mert túlságosan nyomult... Meg nálam 4 évvel volt idősebb (én 14, ő 18). S már a barátnőjének tartott, szóval ezért... A mási meg volt osztálytárs, mert csak azért írt rám, hogy idegesítsen, bántson, rajtam keresztül szerezzen önbizalmat.

Lehet az is, hogy túlságosan nyomulsz, és ez nem tetszik nekik. Vagy idegesíted őket.

2014. júl. 17. 10:26
 6/11 anonim ***** válasza:
Ez attól függ mit írtál nekik...
2014. júl. 17. 19:09
 7/11 anonim ***** válasza:
richárd te vagy az?
2014. júl. 17. 23:44
 8/11 A kérdező kommentje:
Utoljára pl csak ez a szokásos jópofizás ment (mint mindig... :/) annyi különbséggel, hogy épp próbáltam bebizonyítani neki, hogy nem a 'lakótársa' vagyok, aki épp le akar vele feküdni... Aztán írtam neki, hogy megtaláltam a gyereket s hogy egy páva aztán elküldte vmi modell srác képét, hogy találjam ki a nevét leírtam neki (google :)) ) írta hogy rosz képet küldött aztán letiltott. Előtte lèvő csajjal szerintem megbíztunk egymásban, kb egy hete 'ismertük' egymást aztán a buszmegben elmondta a haveromnak, hogy ez csak jópofizás volt és hogy mekkora f***kalap vagyok aztán letiltott... (mellesleg ott volt a barátnőjének a barátnője, aki amikor meglátott engem az volt az első kérdése, hogy "Nincs kedved hazatekerni?" én viszont pont olyan idegi állapotban voltam, hogy fél óra anyázás nélkül nem birtam volna ki... ez szerintetek normális??) 15/f természetesen fb és Balázs vagyok :)
2014. júl. 18. 11:06
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem leheg hogy csak rossz emberekkel kezdesz? Ha az egyik lány eleve csak jópofizott, akkor nem csoda, ha utána letiltott. Csak nem kellett volna szórakoznia veled azzal, hogy eleinte írogatott...
2014. júl. 18. 12:53
 10/11 A kérdező kommentje:
De... Megbíztunk egymásban... Legalább is akkor ezt hittem...
2014. júl. 19. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!