Más is ilyen, vagy csak én vagyok olyan, hogy mindig akkor rontok el valamit, akkor bénázok, ha mások látják?
Egész nap hintázok a székkel otthon, most is.
Erre mikor este hanyatt? A suliban amikor mindneki benn volt. :D
Ezerszer mentem egy utcában, kívűlről tudtam hol vannak a járdán hibák. Erre mikor botlottam meg? Amikor jöttek szembe.
Sose ejtettem még le tányért, erre hol csúszik ki a kezemből? étteremben...
Miért vagyok akkor béna, ha mások látják?
Bezzeg mikor egyedül vagyok, minden sikerül elsőre.
Miért?
Más si ilyen, vagy én vagyok ennyire béna?
Nem szeretek vezetni, ha más is ott van, rendszerint akkor megyek lassan, nem merek előzni, meg ilyesmik.
Öblítős flakon hol esik ki a kezemből? Boltban. Pont az, aminek nem volt jól rácsavarva a kupakja. Fél üzletet elárasztom..
Jól főzök, (tényleg!) de mindig akkor nem sikerül tökéletesre, ha vendéget várok.
Mással is megesik, csak mivel mi csináljuk, cikinek, sőt kínosnak érezzük.
Szintén így vagyok.
Ha egyedül vagyok, nagyon könnyen ismerkedek, simán leszólítok csajokat az utcán, viszont ha a barátaim figyelnek közben, mindig beégek. Ugyanez van a gitározással is. Ha figyelnek, rontok, ha nem, tökéletesen megy.
A botladozásról és a tárgyak elejtéséről már nem is mondok inkább semmit... :)
megfelelési kényszer okozta stressz, vizsgadrukkhoz hasonló érzés.
szerintem valami hasonló dolog van a háttérben.(de a kifejezések többértelműek remélem hasonlóra gondolunk)
2 dolog: figyelem(inkább koncentráció),magabiztosság
tudod a félelem olyan dolgokat is teremthet amik ne jönnek jól ezért győzd le légy magabiztos
a másik
figyelj de arra amit csinálsz mert különben nem csoda ha elrontod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!