Vajon ezt más országokban is így látják?
Figyelt kérdés
Magyarországon mindenkitől azt hallom, hogy a "magyar lányok a legszebbek." Nem megkérdőjelezni akarom ezt. Csak az jutott eszembe, hogy oké, a magyarok ezt mondják. De vajon más országokban is így gondolják? Mindenki véleményére kíváncsi vagyok :D2013. júl. 13. 18:56
1/17 anonim válasza:
Nem. Ez csak magyar szokás. Egy időben az volt a szlogen, hogy a pesti nők nagyon szépek. Ami akkor sem, és ma sem igaz.
2/17 anonim válasza:
Hát azért van benne valami, nézd meg a többi országban a nőket hááát inkább nem mondok semmit, jó persze máshol is vannak jók
3/17 anonim válasza:
Nagyon szépek a magyar nők, és ezt tudják a külföldiek is. Abban nem vagyok biztos hogy legszebbnek tartják őket, de mindenképpen elismerik hogy gyönyörűek :)
4/17 anonim válasza:
Én hallottam olyan külföldiről, aki nemcsak a munkája miatt költözött Mo.-ra, hanem azért, mert szépek a magyar lányok :D
5/17 anonim válasza:
Én szinte egész Európát bejártam, szóval a lányokról tudok csak nyilatkozni. Azt kell h mondjam, h a magyar lányok igencsak a mezőny végén kullognak. Búskomorak, nem tudnak öltözködni, nem adnak magukra, rossz a bőrük (a jó magyar konyha hatása lehet) a "génállomány" sem a legjobb...
A legszebbek szerintem a cseh, szlovák és a skót lányok.
6/17 anonim válasza:
Ja, a magyar nők külföldön inkább a lepedőakrobatikájukról híresek, nem a szépségükről.
7/17 anonim válasza:
utolsó, tedd már meg hogy nem általánosítasz...
8/17 anonim válasza:
@7
:DMin sértődtél meg, cica? Hogy ne általánosítsak? Nem láttam minden magyar nőt, ahogy minden külföldit sem (ahogy senki más sem), tehát kénytelenek vagyunk általánositani az alapján, amit láttunk.
9/17 anonim válasza:
Nem sértődtem meg semmin, és mivel férfi vagyok így megköszönném, ha hanyagolnád a cicázást. Bár így már értem, mi a bajod a magyar lányokkal ;)
10/17 anonim válasza:
Nekem egy német turista mondta, hogy itt tényleg szépek a lányok, a német nők meg csúnyák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!