Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vajon ezt más országokban is...

Vajon ezt más országokban is így látják?

Figyelt kérdés
Magyarországon mindenkitől azt hallom, hogy a "magyar lányok a legszebbek." Nem megkérdőjelezni akarom ezt. Csak az jutott eszembe, hogy oké, a magyarok ezt mondják. De vajon más országokban is így gondolják? Mindenki véleményére kíváncsi vagyok :D

2013. júl. 13. 18:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
66%

(NETHUSZÁROK FIGYELEM: Általánosítás következik!)

Azon ne csodálkozz, hogy gyönyörűnek látta a magyar nőket, ugyanis a német nők elég rondák.

A magyar lányok szerintem átlagosnak mondhatóak. Eddig a holland lányok jöttek be a legjobban, na ők szerintem tényleg gyönyörűek. Most ne Amsterdamra gondoljatok, a város több mint 50%-a nem holland, hanem külföldről érkezett, és letelepedett munkavállaló.

2013. júl. 13. 20:50
 12/17 anonim ***** válasza:
56%
Könnyűvérűek, nem szépek.
2013. júl. 14. 04:36
 13/17 anonim ***** válasza:
nem, viszont a toplistán elég előkelő helyet foglalnak el a magyar lányok
2013. júl. 18. 23:52
 14/17 anonim ***** válasza:

Ez RÉSZBEN hülyeség...

Én nemzetközizem árút fuvarozok szerte európába. Szóval mefordulok sok olyan helyen ami nem túrista látványosság.

Sok szép nőt láttam külföldön is. Maximum lehet több a szép nők aránya Magyarországon mint máshol.

De lehet ez is csak azért tűnik így mert ugye az ismerettségi köröd lényegesen nagyobb itthon mint külföldön.

Én nézelődtem unalmamba és gondolkodtam ezen sokat.

Láttam minden országban szép és csúnya nőket is. Még németbe angolba is. Pedig azoknál kevés a szép.

2013. júl. 21. 17:22
 15/17 anonim ***** válasza:
Igazából nagyon is szeretik a magyar lányokat, mert egzotikusak.. kicsi ország... a legtöbb kapható is hülyeségekre.
2013. júl. 21. 22:39
 16/17 zunerd válasza:

Igaz, hogy vannak egyes biológiai beállítottságaink, hogy egyes külső jegyeket szépnek tartunk, mást nem (pl szimetria), de azt kell, hogy mondjam, a szépség elég szubjektív dolog.

Én valahogy az egyszerűséget kedvelem, így pl hidegen hagy a legtöbb különféle idol.

Szóval lehet, hogy nem a magyarok a világ legszebb női, de ha mi úgy gondoljuk, akkor igazunk van, meg annak is, aki nem így gondolja.

2013. júl. 22. 16:31
 17/17 Denta ***** válasza:
én azt mondom hogy a vliágon sok a szép lány és ez minden országra igaz és biztos vagyok benne hogy vannak olyanok is akik nem a legszebbek de szépnek találják a magyar lányokat is
2014. jún. 16. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!